Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ha egy gyerekkori fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ha egy gyerekkori fiú barátotokkal elmennétek szaunázni, szégyenlősködnétek előtte vagy simán levennétek a szauna törölközőt?

Figyelt kérdés
Most készülök majd valamikor elmenni vele, csak nem tudom mi lenne a helyes viselkedés..

2012. jún. 20. 08:34
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Az én ötletem volt, de ez miért fontos?
2012. júl. 3. 13:53
 22/27 anonim ***** válasza:
Kivancsi voltam ra mert ha a csaj mondja akk mar erdekesebb.de igy is majd kiderul mit kell tenned megerzes es kesz 23 F
2012. júl. 4. 09:18
 23/27 anonim ***** válasza:
Elmentetek végül, milyen volt?
2012. aug. 27. 21:05
 24/27 A kérdező kommentje:
végül elmentünk, de már többször is voltunk azóta és nagyon jó élmény :) nem zavartattuk magunkat, mert szinte senkin sem volt törölköző mivel főként külföldi turisták szoktak lenni. Ajánlom mindenkinek :)
2013. jan. 5. 15:51
 25/27 anonim ***** válasza:
és állt a cerkája?
2013. nov. 19. 16:57
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát az elején takargatta nem tudtam miért aztán láttam, de nem zavart, később pedig már ő is megszokta :)
2013. nov. 20. 11:20
 27/27 anonim válasza:
Én is jártam egy fiú barátommal szaunázni. Nálunk annyival volt másabb a dolog, hogy mi régen egy pár voltunk aztán barátként maradtunk meg. Egy hónapig voltunk csak együtt, akkor láttuk egymást ruhátlanul. Sok évig nem is találkoztunk. Mikor szaunázást felvetette akkor megbeszéltük, hogy nem tudunk a másiknak újat mutatni felesleges takargatni magunkat. Sőt szauna után együtt szoktunk zuhanyozni vagy épp csobbanni a medencébe meztelenül. Megbízunk a másikban
2016. okt. 24. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!