Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ha egy gyerekkori fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ha egy gyerekkori fiú barátotokkal elmennétek szaunázni, szégyenlősködnétek előtte vagy simán levennétek a szauna törölközőt?

Figyelt kérdés
Most készülök majd valamikor elmenni vele, csak nem tudom mi lenne a helyes viselkedés..

2012. jún. 20. 08:34
1 2 3
 11/27 Organizátor ***** válasza:
84%

Kultúrember fürdőruhában nem szaunázik, mint ahogy télkabátban sem fürdik.

Az uszodába fürdőruha való, szaunában szigorúan a nélkül, de annak nincs akadálya, hogy lepedőt tekerj magad köré.

2012. jún. 23. 21:12
 12/27 anonim ***** válasza:
44%

"Fürdőruhába tilos bemenni :S"

Bullshit!!!!!

Szeged, Anna fürdő, egyet találhatsz miben voltunk a párommal. ;) És még sorolhatnék ilyen helyeket.

2012. jún. 27. 20:31
 13/27 anonim ***** válasza:
50%
A fiú ajánlotta föl h menjetek szaunázni,mert akkor nem gáz, hisz ő is tudja h fürdőruhában tilos lenni.....?
2012. jún. 28. 10:34
 14/27 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy kérdező, mit csináltál?
2012. jún. 28. 13:48
 15/27 Organizátor ***** válasza:
82%

Hová megengedik, hogy fürdőruhában bemenjenek a szaunába, oda el se menj.

A fürdőruhából a magas hőfokokon rákkeltő anyagok szabadulnak fel, alatta nagyon rossz a mikro keringés, és számos más negatív hatása van nem csak arra az emberre, aki ruhában szaunázik, de a többi vendégre is.

Nem véletlen, hogy Ausztriában, Németországban és más normális, a higiéniára adó helyeken senkit nem engednek fürdőruhában szaunázni!

Persze szauna lepedő kell, azt teríted magad alá hogy ne izzadj a fára; egy másikat akár magad köré is tekerhetsz. Ez neked nem lesz jó, de a többiekre nézve nem káros :)

Egyébként ez a fürdőruhában szauna ez tipikus magyar "bunkó" szokás, voltam már Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban és sok más helyen, sehol nem ment senki a szaunába fürdőruhában, ilyet csak itthon láttam :(

2012. jún. 28. 14:36
 16/27 A kérdező kommentje:
Én mondtam, hogy menjünk el, mert mindketten nagyon szeretünk, csak még soha nem voltunk együtt. Amúgy még nem voltunk, mert ebbe a nagy melegbe most nagy kedve egyikünknek sincs :)
2012. jún. 28. 16:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, végül akkor nem mentetek?
2012. jún. 28. 16:22
 18/27 Organizátor ***** válasza:

Pedig jó dolog ilyenkor is a szauna, 10 fokos csobbanóval :)

Sokkal jobban bírod utána a hőséget.

2012. jún. 28. 16:54
 19/27 A kérdező kommentje:
megyünk majd, csak jöjjön egy kis hideg :) amúgy nem szeretem a még melegebbet mikor kinnt is szauna van :)
2012. jún. 28. 19:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Kinek az ötlete volt a szaunazas ? az öve ? v a tied? fugg attol is meg latod ha bementek o mit tesz :D ha dobja a torolkozot dobod te is es kesZ :) 23 F
2012. júl. 3. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.