Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik mennyire izgultok be ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mennyire izgultok be ha a csaj már smárolás, közben nyög, és nagyon hamar benedvesedik?

Figyelt kérdés
És ha eggy ilyen csajjal vagytok,de foglaltak vagytok mindketten,lehet ebbõl komolyabb?Ha nem birjátok elereszteni egymást?Ilyen létezik?Három hónap után ...vagy ez meg fog szûnni?

2012. jún. 20. 00:12
 1/3 IQ Ninja ***** válasza:
100%
Smárolás közben még nem fontos, hogy nyögjön, de jó jel, ha már akkor is nedvesedik. Természetesen nem azért, hogy minél hamarabb meg lehessen dönteni, hanem mert egyértelmű, hogy nagyon szereti a párját és nagyon kívánatosnak tartja. Barátnőm is ebbe a kategóriába esik, és én szeretem, hogy ilyen.:)
2012. jún. 20. 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen nő bizakodó és őszintén mer élvezni ami nagyon be tud gerjeszteni egy férfit!!!

Én is lehet hogy a varázsa alá kerülnék! Az ilyen nők mindig vonzóak!

28F

2012. jún. 20. 01:12
 3/3 anonim válasza:
Hát részemről eleve feláll a félszemű kobrám ;) Ha a barátnőm nagyon felizgul ,de már attól is ha hozzám simul :D
2012. jún. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!