Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből tudom magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzből tudom magam elég helyessé tenni a csajok számára?

Figyelt kérdés
Átlagos srác vagyok, de így egyszerűen esélytelen csajozni. Tököm ki van már az egésszel. 20 éves létemre még nem találkoztam olyan csajjal, akivel kölcsönösen igazán bejöttünk volna egymásnak. Engem az nem tud vigasztalni, hogy jaj majd megtalálod az igazit. Csajozni akarnék. Sok csajjal jóban lenni. Emellett amikor akarnék barátnőt felszedni. Így viszont lehetetlen. Egyszerűen az. A csajok többsége észre sem vesz. Most meg megtetszett egy csaj. Persze azt hittem, hogy én is neki. De nem, ő szinte minden pasival szemezik. Így velem is, aki nem az esete, de nem csúnya. Ezt a nem vagy csúnya szöveget úgy unom már, hogy nem igaz. Semmit nem érek azzal, hogy nem vagyok csúnya, mert egy átlagos fejjel nem lehet csajozni. Egyszerűen nem.
2009. júl. 5. 22:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

1.

kinek mi a "jóképű"?

2.

ismersz olyan lányt, aki neked nem tecc, és mégis van barátja? pedig NEKED nem szép? mindenkinak más a "szép"

3.

ismerek olyan nőt, aki saját bevallása szerint kimondottan a ronda pasikat szereti

4.

nagyon sok nő szereti a markáns pasikat. és markáns pasik nem szépek.

5.

ne plasztikai sebészre gyüjtsél, hanem pszichologusra.

ha nincs önbizalmad, akkor lehetsz akármilyan "jóképű", mert nem fogsz bejönni a csajoknak. önbizalomhiányuk van a nőknek is elég, az nem kell nekik pasiktól.

az önbizalmat nem tudod megjátszani, azt belülről sugárzod vagy éppen nem.

szerintem tényleg keressél professzionális segítséget. :)

2009. júl. 6. 04:04
 22/26 anonim ***** válasza:

Ez volt a kérdés,igaz?--->Mennyi pénzből tudom magam elég helyessé tenni a csajok számára?

Végig nem olvastam a kommenteket,de számokat seholsem láttam.Tárgyilagosan kérdésedre válaszolva,mivel gondolom unod a nem a külső számít szöveget,kezdjük...

Nem tudom milyen az arcod,bőröd,menj el kozmetikushoz,ő rendbetesz, kisvárosi vagyok itt 3000-10000 közt vannak a kezelés árai.A szoli sosem árt,nem a legjobb látvány a hófehér bőr, szolibérlet alkalmaktól függ, számoljunk 5000 Ft-ot. Jön a ruházat, márkától függ,ne szerénykedjünk, a jó márkákat megnézik a csajok, converse, replay,retro stb. nem olcsó dolog ez sem,jópár ezer forint. A testalkatod nem tudom milyen, de járj el konditerembe,nem,nem azért,hogy izomagyú legyél, testformálás, bérlet 5-10 ezer közt kb. Persze,idővel térül ez meg.Ott lesznek normális srácok is,akik adnak még majd tanácsokat,nem mindenki bunkó. És ismeretségre is szert teszel. Néha 1-2 haverral ülj be valahova,ez is jót tehet. Figyelj a hajadra is,ehhez nem tudok mit szólni,nem tudom milyen vagy. Napszemüveg nyáron jó,valami igazán jó stílusút vegyél,ezt vehetsz olcsót is,a kutya nem látja méterekről.Hirtelen ennyi,számold össze,megkapod a végeredményt.

Hozzáteszem az én sztorim,lány vagyok, alapban szemüveges, tehát kontaktlencse kell,nem olcsó dolog, állandó fodrász, körmös, ruhák. És tudod mennyit jelent? Sok pénz igen, de ragadnak a férfiak,ezt azért mondom,mert szépülj,és akkor rád is a csajok!

Bocsi mindenkitől,de ez a szörnyű valóság,lehet valaki jóember,akkor is el fogjátok utasítani,ha nem néz ki jól,szóval felesleges itt szónokolni!

2009. júl. 6. 11:47
 23/26 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló etljesen egyetértek! Nagyon jól leirtad.. igazad van. ennyi:)
2009. júl. 6. 20:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Pénzed legyen, jó sok. Csak az számít. Ok most kövezzetek meg, hogy az nem számít csak szerelem legyen, bla, bla, bla. Pénzed van és olyan csajod lesz amilyet akarsz, és teljesen mindegy hogy hogy nézel ki. Hidd el amit mondok, tapasztalatból beszélek. 20/F
2009. júl. 6. 21:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Tapasztalt 20F megismerkednék veled:$;)
2009. júl. 8. 19:45
 26/26 anonim ***** válasza:
neked aztán van önbizalmad....
2010. jan. 3. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.