Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzből tudom magam elég helyessé tenni a csajok számára?
1.
kinek mi a "jóképű"?
2.
ismersz olyan lányt, aki neked nem tecc, és mégis van barátja? pedig NEKED nem szép? mindenkinak más a "szép"
3.
ismerek olyan nőt, aki saját bevallása szerint kimondottan a ronda pasikat szereti
4.
nagyon sok nő szereti a markáns pasikat. és markáns pasik nem szépek.
5.
ne plasztikai sebészre gyüjtsél, hanem pszichologusra.
ha nincs önbizalmad, akkor lehetsz akármilyan "jóképű", mert nem fogsz bejönni a csajoknak. önbizalomhiányuk van a nőknek is elég, az nem kell nekik pasiktól.
az önbizalmat nem tudod megjátszani, azt belülről sugárzod vagy éppen nem.
szerintem tényleg keressél professzionális segítséget. :)
Ez volt a kérdés,igaz?--->Mennyi pénzből tudom magam elég helyessé tenni a csajok számára?
Végig nem olvastam a kommenteket,de számokat seholsem láttam.Tárgyilagosan kérdésedre válaszolva,mivel gondolom unod a nem a külső számít szöveget,kezdjük...
Nem tudom milyen az arcod,bőröd,menj el kozmetikushoz,ő rendbetesz, kisvárosi vagyok itt 3000-10000 közt vannak a kezelés árai.A szoli sosem árt,nem a legjobb látvány a hófehér bőr, szolibérlet alkalmaktól függ, számoljunk 5000 Ft-ot. Jön a ruházat, márkától függ,ne szerénykedjünk, a jó márkákat megnézik a csajok, converse, replay,retro stb. nem olcsó dolog ez sem,jópár ezer forint. A testalkatod nem tudom milyen, de járj el konditerembe,nem,nem azért,hogy izomagyú legyél, testformálás, bérlet 5-10 ezer közt kb. Persze,idővel térül ez meg.Ott lesznek normális srácok is,akik adnak még majd tanácsokat,nem mindenki bunkó. És ismeretségre is szert teszel. Néha 1-2 haverral ülj be valahova,ez is jót tehet. Figyelj a hajadra is,ehhez nem tudok mit szólni,nem tudom milyen vagy. Napszemüveg nyáron jó,valami igazán jó stílusút vegyél,ezt vehetsz olcsót is,a kutya nem látja méterekről.Hirtelen ennyi,számold össze,megkapod a végeredményt.
Hozzáteszem az én sztorim,lány vagyok, alapban szemüveges, tehát kontaktlencse kell,nem olcsó dolog, állandó fodrász, körmös, ruhák. És tudod mennyit jelent? Sok pénz igen, de ragadnak a férfiak,ezt azért mondom,mert szépülj,és akkor rád is a csajok!
Bocsi mindenkitől,de ez a szörnyű valóság,lehet valaki jóember,akkor is el fogjátok utasítani,ha nem néz ki jól,szóval felesleges itt szónokolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!