Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből tudom magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzből tudom magam elég helyessé tenni a csajok számára?

Figyelt kérdés
Átlagos srác vagyok, de így egyszerűen esélytelen csajozni. Tököm ki van már az egésszel. 20 éves létemre még nem találkoztam olyan csajjal, akivel kölcsönösen igazán bejöttünk volna egymásnak. Engem az nem tud vigasztalni, hogy jaj majd megtalálod az igazit. Csajozni akarnék. Sok csajjal jóban lenni. Emellett amikor akarnék barátnőt felszedni. Így viszont lehetetlen. Egyszerűen az. A csajok többsége észre sem vesz. Most meg megtetszett egy csaj. Persze azt hittem, hogy én is neki. De nem, ő szinte minden pasival szemezik. Így velem is, aki nem az esete, de nem csúnya. Ezt a nem vagy csúnya szöveget úgy unom már, hogy nem igaz. Semmit nem érek azzal, hogy nem vagyok csúnya, mert egy átlagos fejjel nem lehet csajozni. Egyszerűen nem.
2009. júl. 5. 22:42
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Sok csaj meg persze ennyit sem mondd, hogy nem vagy csúnya, de nem vagy az esetem. A legtöbb csak leráz egy hülye kifogással, ami még sokkal rosszabb a nem vagy az esetemtől is.
2009. júl. 5. 22:48
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem a külsővel van gond, nem hiszed el magadról, hogy képes vagy rá, úgy állsz hozzá az egész csajozáshoz szerintem hogy "jó, odamegyek hozzá, beszélek vele de úgyis tudom, hogy elküld babot szedni.."

ezen kéne változtatnod, és nem tudom milyen a szöveged, lehet hogy azzal van gond

2009. júl. 5. 22:57
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed, hogy a pénzzel megtudod oldani a problémát?

Nagyon közhelyejes már, de annyira érződik hogy belülről fakad a problémád. Persze legyél nagyon ápolt, tiszta, igényes öltözködésű, de mindenképpen bent kéne rendet raknod. Fokadd el magad olyannak amilyen vagy. Járj szórakozni, légy mindenkire és mindenre nyitott! Ne akarj rögtön egy komoly kapcsolatot ha meglátsz egy jó nőt, hanem először gondolkodj barátságban. Aztán lesz ami lesz.

Egyébként sokszor jók ezek a netes ismerkedések is. A HD-n már sokan találtak olyanpárt akikkel évekig voltak együtt!

Én nagyon szorítok Neked!.))

-Tündérlány(17)-

2009. júl. 5. 22:58
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Pénzzel nem tudsz szeretet venni, viszont valami nagyon hasonlót igen. Van akinek ez is elég. Remélem Neked nem, de ha mégis, egy piros Ferrari megteszi a hatását... arra viszont sok pénz kell.
2009. júl. 5. 23:01
 5/26 A kérdező kommentje:
A pénzt én arra értettem, hogy plasztikai sebész által.
2009. júl. 5. 23:06
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát feladtad a leckét, ugyanis így látatlanba elég nehéz megmondani azt, hogy a külsődön min kéne változtatnod. Észrevettem az írásodból, hogy minden kudarcot a te külsődnek tudsz be, holott nem kéne, az nem feltétlen lehet visszatartó erő minden lánynál. Lehet, hogy a hozzájuk való viszonyulásodon kellene kicsit csiszolnod, ki kell tapasztalnod hogy bánj velük úgy, hogy egyben fel is kelted az érdeklődését, maradsz egyben titokzatos, de figyelmes. Sok srác ott szúrja el, hogy túlságosan kitárulkozik, túl sokat ad magából elsőre. Ez persze valahol a nők hatása, ugyanis legtöbb esetben ők mennek bele az érzelmi dolgokba, te csak próbálod felvenni a témát és azon kapod magad, h panaszkodsz :). Vagy észre sem veszed. Ez megrémítheti a nőket, ugyanis egyből azt feltételezik, hogy veled csak a gond van és nem tudod megfelelően kezelni az élet kihívásait, tehát nem igen lehet rád támaszkodni ha még magad sem tudod megoldani érzelmi gondjaidat. A nők ismerkedés során azért kezdenek el átmenni az érzelmek világának taglalásába, hogy lássák mennyire lehetsz támasz a gondban. Ne feledd, a nők mindig tesztelnek téged! Ez mindig lebegjen a szemed előtt.

Na, de a kérdésedre visszatérve, külsőségek: fontos az, hogy a hajad mindig rendezett legyen, ne legyen borosta (ill szakáll) az arcodon, mindig legyen frissen borotválva. Az arcodat te tudod felmérni, de nem árt kozmetikust felkeresni, csodákat tud művelni még azzal az arcbőrrel is amivel láthatólag nem igen van gond. Legyen egy kis színed, napozz vagy menj szoláriumba (ezek nem szégyenek, nyugodtan mehetsz, megszokták már az ott dolgozók h mennek férfiak is). Persze ne vidd túlzásba, csak legyen egy kis színed. Tanácsom az, hogy ne dezodort használj, hanem kölnit, ugyanis annak tovább megmarad az illata és maga az illatkínálat sokkal sokrétegűbb. Öltözködj igényesen, látszódjon a ruha összeállításodon hogy tudatos rendezés van mögötte, nem csak magadra kaptál valamit. A lényeg: látszódjon, hogy foglalkozol magaddal.

Ha van olyan nagyon jó barátnőd, akivel tényleg nagyon jóba vagy, kérd meg, hogy segítsen elmenni veled ruhát venni, a nőknek jó szeme van ehhez és imádják is, biztos nem fog nemet mondani. Engedd, hogy ő öltöztessen fel.

Ami a belsődet illeti, valamint a nőkhöz való hozzáállásod, azt neked kell kitapasztalni, hogy mit merre hogyan, abba sajnos nem tudok segíteni, mert nem ismerlek.

2009. júl. 5. 23:07
 7/26 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy a gondolkodásommal lenne a gond. Már nem. Sokat javult a kisugárzásom meg minden az utóbbi időben, de semmit nem ér. A csajok a jóképüekre buknak.

Nem vagyok elég jóképü ahhoz, hogy...

...a csajok megnézzenek.

...a csajok szemezzenek velem.

...a csajok akarjanak megismerni.

...a csajok könnyen közel kerüljenek hozzám.

...a csajok szívesen legyenek a haverjaim vagy össze is jöjjenek velem.

...a csajok belém szeressenek.

Átlagos srácként kiba**ott nehéz:S.

2009. júl. 5. 23:18
 8/26 A kérdező kommentje:
Nincsen olyan jó csajhaverom, aki segítene. Amugy kösz azért a segítséget mindenkinek.
2009. júl. 5. 23:22
 9/26 A kérdező kommentje:

23.07-es

A stílusom sem a legnyerőbb, de most már nem olyan a stílusom, amire azt lehetne mondani, hogy hű de rossz, bár nem is annyira jó.

Na de jóképüség kéne akkor is.

Átlagosan kinézek, de ez nagyon kevés már rengetegszer bebizonyosodott:(

2009. júl. 5. 23:27
 10/26 anonim válasza:
2009. júl. 5. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!