Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzből tudom magam elég helyessé tenni a csajok számára?
Kedves kérdező! :)
Hidd el, hogy a külsőség az nem feltétlenül elsőfokú tényező minden nőnél. Természetesen vannak olyan nők, akiknek csak az számít, hogy mennyire lehet eldicsekedni a pasival, hogy a barátnők irigykedjenek.
Hidd tl, tapasztalatból beszélek, mert én sose voltam külsőleg vonzó :) Vékony vagyok, az arcom se éppen sármos vonásokkal teli, ráadásul egy betegség miatt a fogaimmal is gáz van, amit sajnos korrigálni és kezelni nem lehet. Ennek ellenére sikerrel járok. Hogy hogyan csinálom? Semmi extra nincs benne, meg kell mutatnod, hogy te mint ember ki vagy, lehessen rád támaszkodni és figyelmes legyél, beszélj szépen és próbáld úgy kifejezni magad, hogy magával ragadja a a nőt a beszédstílusod. Próbálj nem negatív lenni, hiszen nem azért keresi a társaságod, hogy együtt depizzetek meg taglaljátok azt, hogy mennyire szar a világ :). Legyél izgalmas, udvarias és érezze jól magát veled, próbálj ráhangolódni a partneredre, ne mindenáron meghódítani akard, mert az előbb utóbb kellemetlen erőlködésbe meg erőltetett cselekedetekbe megy át és inkább tűnsz hülyének és furcsának, mint vonzónak :).
Nagyon fontos a szemkontaktus, mindig nézz a szemébe ha beszélsz hozzá, vagy ha ő beszél hozzád. Ne méregesd, vagy lesd meg magadnak, ezt szinte minden nő észreveszi akármilyen diszkréten is csinálod.
Azt had kérdezzem meg, hogy nem túl.. hogy is mondjam neked, nehéz súlyú nőket akarsz megszerezni magadnak és az a baj?:) Ilyen pláza cica feelinges, minden testrészemen minimum 80.000 forintos ruhadarab típusú nőket?:)
A normális csajoknak is a jóképüek kellenek.
Haverom is nagy jóképü. Most is egy kis aranyos normális csajjal jött össze. Nem egy bombázó, de aránylag jól néz ki a csaj. Aranyos, jó fej, értelmes meg minden.
Nekem úgy látszik, hogy nem jut ilyen. Ez van.
Az a baj h fel se fogod igazán, hogy mit írok :) azt hajtogatod egyfolytában, hogy "nem vagyok jóképű. nem vagyok jóképű" ja és még "hát mert nem vagyok jóképű" :).
Feljebb írtam neked, hogy szerintem mi az, ami dióhéjban fontos, de még le se reagáltad :)
0.29/0.27 meg gondolom még jó pár kommentet író:)
Küldtem egy emailt:)
Kösz azért a segítséget mindenkinek :)
Sose add fel, mindig menj oda a csajhoz, ha elküld, szard le.. van erre egy példa, ha egy hangya útjába rakod a kezed, megpróbálja kikerülni, akárhányszor megpróbálod megakadályozni, mindig keresi az utat ahol kikerülhetne, NEM ADJA FEL!!
és valóban, a önképeddel van gond, úgy álj hozzá, hogy sikerülni fog.
Egyébként pedig, amikor én összejöttem az első barátnőmmel, baromira pattanásos volt az arcom, tényleg ragyás volt, undorodtam önmagamtól, a barátnőmön sem értettem egy ideig, hogy ennek mi a fene baja van?? hogy képes velem járni !? ... a belsőm fogta meg, nem a szépséges pattanásaim ebben biztos vagyok!!!
első válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!