Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet azt feltétel nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet azt feltétel nélkül hinni valakinek ha azt mondja, hogy neki nem számít a pénz és hogy nincsenek nagy igényei?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 06:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem veszem sértésnek, de volt szerencsém tanulni a pénzről, dolgoztam ezen a területen, jól is csináltam, de mégsem tudtam reggelente a tükörbe nézni.

Megint nem látnak az emberek átmenetet a nem érdekel a pénz meg zsugori vagyok. Nem mondtam, hogy nem fontos a karrier. Nagyon is, hiszen írtam, hogy élek-halok a munkámért. Ebből látszik, hogy az előrejutás is fontos. Annyi a különbség, hogy nem a pénz miatt, hanem önmagam kiteljesítése miatt.

2012. jún. 19. 08:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem csak azon múlik, hogy józan ésszel mit lát be az ember, hanem hogy a szocializáció során milyen értékrendet tett magáévá. Én olyat, ahol a pénz nem érték, hanem eszköz. (Utolsó voltam)
2012. jún. 19. 08:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 1,5 évet dolgoztam úgy hogy nem kaptam fizetést, csak azért mert szeretem a munkámat. És jól is csináltam. Még fiatal vagy. :)
2012. jún. 19. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"a pénz nem érték, hanem eszköz"

Ez jó kis mondat. És mennyire igaz. De eszkôz nélkül hogyan fogod valóra váltani az álmaidat? Nem szeretnél eljutni mondjuk Indiába? Vagy a leendő gyermekedet úgy várni, hogy a város legbiztonságosabb, ezzel együtt legdrágább részén egy családi házban élsz? Gondtalanul befizetni magadat bármilyen tanfolyamra, harmincezres lexikonokat kettesével venni, ha úgy tartja kedved... Tényleg elég, ha a számlák ki vannak fizetve és kaja van a hűtőben? Ez nem zsugoriság-pazarlás kérdése, inkább földhözragadt-felülemelkedett emberek életszemlélete közötti különbség. Erre mondom, hogy én fejvesztve menekülök az olyan nőtől, aki azt hangoztatja, hogy nincsenek nagy igényei úgy általában.

2012. jún. 19. 08:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a válaszokat,

a 8. hozzászólás tényleg kicsit sarkított, viszont megérintett.

2012. jún. 19. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!