Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet azt feltétel nélkül hinni valakinek ha azt mondja, hogy neki nem számít a pénz és hogy nincsenek nagy igényei?
Nem veszem sértésnek, de volt szerencsém tanulni a pénzről, dolgoztam ezen a területen, jól is csináltam, de mégsem tudtam reggelente a tükörbe nézni.
Megint nem látnak az emberek átmenetet a nem érdekel a pénz meg zsugori vagyok. Nem mondtam, hogy nem fontos a karrier. Nagyon is, hiszen írtam, hogy élek-halok a munkámért. Ebből látszik, hogy az előrejutás is fontos. Annyi a különbség, hogy nem a pénz miatt, hanem önmagam kiteljesítése miatt.
"a pénz nem érték, hanem eszköz"
Ez jó kis mondat. És mennyire igaz. De eszkôz nélkül hogyan fogod valóra váltani az álmaidat? Nem szeretnél eljutni mondjuk Indiába? Vagy a leendő gyermekedet úgy várni, hogy a város legbiztonságosabb, ezzel együtt legdrágább részén egy családi házban élsz? Gondtalanul befizetni magadat bármilyen tanfolyamra, harmincezres lexikonokat kettesével venni, ha úgy tartja kedved... Tényleg elég, ha a számlák ki vannak fizetve és kaja van a hűtőben? Ez nem zsugoriság-pazarlás kérdése, inkább földhözragadt-felülemelkedett emberek életszemlélete közötti különbség. Erre mondom, hogy én fejvesztve menekülök az olyan nőtől, aki azt hangoztatja, hogy nincsenek nagy igényei úgy általában.
Mindenkinek köszi a válaszokat,
a 8. hozzászólás tényleg kicsit sarkított, viszont megérintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!