Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet azt feltétel nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet azt feltétel nélkül hinni valakinek ha azt mondja, hogy neki nem számít a pénz és hogy nincsenek nagy igényei?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 06:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, h milyen jellemű, személyiségű emberről van szó...
2012. jún. 19. 06:26
 2/15 anonim ***** válasza:
A pénz mindenkinek fontos valamilyen téren. A hûlye akinek nem. Nekem is fontos, de nincs nagy igényem s ebböl adódóan nem is költök sokat. Mindenki màs..,,
2012. jún. 19. 06:39
 3/15 anonim ***** válasza:

Egy feltétellel,alapos kiismerés után!!!Én konkrétan elég hevesen felfigyelnék arra ha valamelyik nőnek nem számítana annyira a pénz,bár ez a mai világban elenyésző kisebbség...

A határozatlan embereknek szokott kevés igényük lenni.Akinek pedig túl nagyok az elvárásai az álomvilágban él,egy ember sem ér annyit hogy egy csomó energiát és időt ráfordítsunk,közben semmi biztosíték nincs arra hogy megéri a befektetett munka...

2012. jún. 19. 06:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem. Mindenkinek számít. Vagy neki nem számít, hogy miből fizeti be a csekkeket? :D
2012. jún. 19. 07:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem annyira számít a pénz, hogy a hétköznapi dolgokra fussa-bevásárlás, csekkek...
2012. jún. 19. 07:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Az örök megválaszolhatatlan kérdés. :) aki azt gondolja hogy legyen elég a pénz bevásárlásokra és a csekkekre, az bizony rabszolga lesz egész életében.
2012. jún. 19. 07:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Tipikus MLMes szöveg a 6-os válaszolótól.

Én is így vagyok vele, hogy elég ha megélek tisztességesen. És inkább dolgozom 40 évet egy olyan munkában, amiért élek halok (a mostani szerencsére ilyen), minthogy mást csináljak, amiért jobban megfizetnek.

24/N

2012. jún. 19. 07:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
El lehet hinni, de én fejvesztve menekülnék az ilyentől. "nem számít a pénz és nincsenek nagy igényeim" Ezek szerint tanulni-fejlődni sem akar, majd elbabrikál otthon a konyhában, mert nincsenek igényei, minek pénz és karrier, lényeg a pörköltszaft. Utazni sem akar majd, mert bakker, az tiszta pénzkidobás, jó lesz kidögleni a poros erkélyre a nyolcadik emeleti panelban.. továbbá ajándékot sem vihetsz neki, az pazarlás! De te sem kapsz tőle normális dolgot soha életedben, mert majd nagysága fillérekből összedob neked valami házi vackot, amit max. besüllyesztesz a fiók mélyére. Azán a külső: pénz és nagy igények nélkül egy harmincas nő már igencsak ramatyul néz ki. És így tovább...
2012. jún. 19. 08:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem mlm-es szöveg, csak egy csöppet többet tudok a pénzről nálad. Ezt ne vedd sértésnek, a pénzről sajnos nem tanítanak az iskolában.
2012. jún. 19. 08:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Eléggé ki van sarkítva, de a 8. hozzászólónak méginkább igaza van. Meg ha most elég a pénzed, akkor ha gyereked születik, rögtön felkopik az állad. Azt hiszed hogy az élet kajából meg számlákból áll? Aztán a lakást szépen lelakod, mert hopsz, elfelejtkeztél az amortizációról. Csak hitelre tudtok bármit megvenni, ami rögtön bedől ha egyikőtöket kirúgják. De nyugodtan emelemesezzél csak le. ;)
2012. jún. 19. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!