Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az írásról? Még nagyon félkész, ebben a percben jegyeztem le.
Az szép és érthető, hogy te beleborzongsz, mivel van kihez vagy mihez kötni az írásaid, viszont egy mezei olvasót nehéz rábírni arra ,hogy ez őt meghassa.
Szerintem, használhatóan írsz, ebben rengeteg klisé és elcsépelt motívum van, egyszerűen azzal nyitsz ,hogy halál és kész, nincs mit fokozni benne, nem érzek semmit, olyan mintha egy újságcikket olvasnék végig.
Viszont amint mondtam is, használhatóan írsz, ha gyakorolsz, egy idő után meg tudsz tanulni gazdálkodni a kis költői kincstáraddal és sokkal élvezhetőbb műveket is le tudsz majd írni.
Még nem jó, de könnyen az lehet.
Nekem van egy-két kiadott művem, szóval úgy-ahogy értek a témához :)
Hát ez igazából szép képek egymás után pakolva, de ennyi, de gondolom egy ilyen szösszenettől azért nem is vártál sokkal többet :) A képeid szépek, bár még meg kell tanulnod velük kicsit játszani, bátrabbnak, kreatívabbnak lenni, mert ezek egy része elég sablonos, ahogy mások is írták.
Van benne egy-két írástechnikai hiba, nem tudom, ezzel fárasszalak-e :)
Ez a "kétezer évet zuhanva" mondat nagyon kusza nekem, megakaszt. Valószínűleg hiányzik egy vessző onnan, hogy "szemem behunyva," de én inkább két részre szedném.
"mély, nyugodt, légtelen tudat", "kietlen, nesztelen, sötét űr" nagyon sok funkciótlan jelződ van, aminek semmi más célja azon kívül, hogy terjengősebbé tegye az írást. Sok kezdő író elköveti ezt a hibát, egy írás nem a 60 funkciótlan jelzőtől kell, hogy lírai legyen. "puha szellő" - miért, van olyan, amelyik nem puha? Ezt a jelzőt pl. nyugodtan el lehet hagyni.
Öröklét - egybe írandó.
"mély nyugodt légtelen tudat" szerintem innen hiányzik két vessző.
Na nem lehúzni akarlak, nehogy félreértsd, csak figyelmeztetni a hibáidra :) Jó lesz ez, de még van bőven fejlődni. Persze ha magadnak írtad a művet, tökéletes így is, mert neked elmond, jelképez valamit. De ha a nagyközönség számára, akkor bizony ilyen dolgokra is oda kell figyelni.
26/F
tipikusan az a stilus,mint amikor egy általános iskolás/gimis flancolni akar...
Íráshoz szerintem azért több/komolyabb ihlet kell,mint hogy "tetszik a Juliska".
Pl. ha van egy kiforrott világnézeted,amit másokkal is meg akarsz osztani. Ez egyenlőre se füle se farka írásnak tűnik.
Az első gondolatom az volt, hogy szerelmes vagy.
Gondolkodtál már az íráson?
Kategória szerint nem tudom eldönteni vers akar e lenni vagy monológ.Esetleg valaminek a kezdete?
Helyenként találtam benne némi kivetnivalót, mégpedig az érthetőség szempontjából.De kezdésnek nem rossz.Dolgozz még rajta:)
Van egy író ismerősöm aki már megjelentetett egy könyvet és készül a következővel.Hasonló formációban ír, ha gondolod kikérem a véleményét.
Egyáltalán nem tiniregényes. Helyette viszont elég sablonos..
"Azt mondják, mindenki ahhoz jut el, akire legerősebben gondol, mielőtt álomra szenderül." Ki mondja? Én még sose hallottam. Ez egy tipikus hollywoodi hatásvadász mondat, ez az 'azt mondják'... Ettől nagyon mélynek hangzik, pedig csak azért mert így kezded, nem lesz az.
A képek is elég sablonosak, szerintem.
Belőlem nem váltott ki érzelmeket ez a pár sor, aminek két oka lehet. 1. Vagy én nem találkoztam még ilyesmivel életemben, ezért nincs mihez kötni. 2. Te nem tudtad elég jól átadni azt, amit szerettél volna.
A kettő közül bármelyik lehet.
eleje kicsit bántotta a szemem: álomra szenderül...nem inkább álomba?
utánagúgliztam és hát meglepődtem! ezek szerint ezt is használják, de "álomba" jobban elterjedt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!