Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött meg 1 éve. Baj lehet?
Figyelt kérdés
szóval.14 éves vagyok.kb 2010 novemberében jött meg először. minden oké volt rendszeresen megjött de 2011 májusában már nem jött meg.és még azóta sem.agódnom kéne??2012. jún. 19. 01:02
2/15 anonim válasza:
Lehet, csak későn érő típus vagy. Van, akinek 17 évesen jön csak meg. Nekem is úgy volt, hogy 11 évesen jelentkezett először, de igazán csak 13 évesen indult be. 2 évig néha megjött, néha nem. Terhes biztos nem lehetsz, az már feltűnt volna :)
Ami még kimaradást okozhat:
- az étkezési zavarok, pl. anorexia vagy simán az is, ha túl vékony vagy
- stressz, bár az ennyi ideig nem zavarna be, szerintem
és dokit igénylő okok:
- PCOS (de ennek nagyon sok más tünete is van, amit tuti furcsállnál magadon)...
- hipofízis adenóma, ami egy igen apró jóindulatú daganat, gyógyszerrel gyógyítják
3/15 A kérdező kommentje:
szívem szerint nagyon nem szeretnék elmenni orvoshoz.ja amugy még szűz vagyok.csak az nyugtat hogy a nővéremnek is 16 évesen jött meg előszőr.
2012. jún. 19. 01:22
4/15 anonim válasza:
1 év kihagyás komoly bajra utal. Irány az orvos!!!
Persze nem kell, legfeljebb meddő leszel.
5/15 A kérdező kommentje:
:(
2012. jún. 19. 01:41
6/15 anonim válasza:
Nyugi, ne félj az orvostól. Szerintem a vaginális vizsgálat a legutolsó, amit elvégeznek. Előtte vérvétellel hormonteszt, aztán esetleg ultrahang...
7/15 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy én még a vérvételtől is félek:D de köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 19. 01:51
8/15 anonim válasza:
Amilyen hamar csak lehet, menj orvoshoz!!!
9/15 anonim válasza:
Egyértelmű, IRÁNY A ŐGYÓGYÁSZ!!!
10/15 anonim válasza:
Egyértelmű, IRÁNY A NŐGYÓGYÁSZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!