Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki fent marad velem ma éjjel?
Figyelt kérdés
igazából aludnom kéne mert holnap megyünk Balatonra de nem vagyok álmos,a facebook meg már meghalt. kinek milyen eddig a nyara?:D2012. jún. 19. 00:04
21/39 anonim válasza:
#17 sok szerencsét előre is :D De szerintem pihend inkább ki magad :)
22/39 anonim válasza:
Nem kifejezés :D Mindjárt megdöglök :D Pedig már nem sok cucc van rajtam..Döglesztő ez az idő.
23/39 anonim válasza:
szarul érzem magam, hogy van klímám :D
24/39 anonim válasza:
najó :D kapd be :D Megyek át, merre laksz?:DD
28/39 A kérdező kommentje:
holnap ilyenkorra szétleszek pirulva és biztos nem fogok tudni aludni:s de leszarom;d 73%os te hány éves vagy? :D
2012. jún. 19. 01:03
29/39 anonim válasza:
maradjon titok :D Annyit mondok h gimnazista :D bár ez így elég tág :D De maradok rejtélyes szerepkörömben :D
te?:DD
30/39 anonim válasza:
Vagy inkább *ma. :D Óvatosan azért a napozással! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!