Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha még van vérzésem és egész...

Ha még van vérzésem és egész éjjel bent marad a tamponom akkor tuti észreveszem reggel és nem felejtem el kivenni?

Figyelt kérdés

Péntek este betettem egy minit fürdés után és nem emlékszem rá hogy kivettem alvás előtt vagy esetleg nem. Reggel a betétem rendesen véres volt és zuhanyoztam is. Szombaton egész nap tamponoztam és minden úgy tűnt rendben van megteltek a tamponon csak az esti nem. Ma reggel úgy ébredtem hogy megijedtem és nem emlékeztem h a péntekit kivettem-e. keresgélem de most egyáltalán nem vérzek már.

Ugye kijött volna magától is ha esetleg bent maradt?

2011. nov. 27. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
ha nem vetted volna ki, akkor hogy tetted volna be a másikat? velem még nem volt olyan, hogy nem vettem volna észre, ha bent van, még ha a vérzésem el is múlt.....ne parázz baromságokon
2011. nov. 27. 08:03
 2/9 bánomisén ***** válasza:
55%

Magától nem jön ki a tampon, azért van rajta a kihúzószál, mert ki kell húzni. Ha viszont túl sokáig bent marad, akkor az kényelmetlen érzést okoz, feszíti belülről a hasad. Ha nem találod és nem is feszít, akkor nagy a valószínűsége, hogy kivetted.

Éjszakára ne tampont használj, inkább betétet, hadd jöjjön ki, aminek ki kell jönnie.

2011. nov. 27. 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:
2011. nov. 27. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Tamponon van madzag, azt hagyd kilógni, arról tudod, hogy még nem vetted le. menj orvoshoz, ha nem tudsz olyan mélyen felnyúlni, hogy le vedd. Nőgyógyász biztosan nem fog kiakadni, ha elmondod miért jöttél. Ha fenn marad, nagy baj is lehet belőle
2011. nov. 27. 09:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom hogy baj ha bent marad. de egyszerűen nem akarom elhinni hogy ha keresem amikor felnyúlok nem találom. Ezért gondolom azt hogy kivehettem valószínűleg. Létezik hogy felnyúlok és ha ott van esetleg akkor nem érzem? Vagy azt mindenképpen érezném az ujjammal hogy ott van?
2011. nov. 27. 09:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Éjjelre ne hagyd bent a tampont. Elég ha addig elállja a vér útját, amíg nagyon muszáj. Ha tampont használ valaki, akkor ugyanis már a hüvelyben kezd pangani a vér, és szaporodnak a baktériumok, ami könnyen vezethet fertőzésekhez! Csak addig használj tampont amíg aktív vagy, tehát mozgás közben.
2011. nov. 27. 09:38
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi. nem is szoktam éjjelre tampont használni, pont ez a lényeg. hogy nem emlékszem alvás előtt ki vettem-e. Mert este bealudtam és nem emlékszem hogy előtte elmentem-e kivenni. De ha nem feszít akkor nincs bent igaz? Most nappal újra elkezdtem vérezni ha tele lenne a tampon akkor lejjebb csúszna és feszítene és akkor érezném az ujjammal hogy ott van vagy nem?
2011. nov. 27. 13:00
 8/9 bánomisén ***** válasza:

Felejtsd el, hogy a tampon csúszkál. A tampon nem csúszkál, leginkább akkor nem, amikor megszívja magát és moccanni sem tud, olyan dagadt lesz.

Ha vérzel és nem feszít, akkor 99 %, hogy kivetted este.

2011. nov. 27. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Én a közel 30 évem alatt még nem tudtam ilyet tenni. Hogy hogy bent maradt? Ha tudtál másikat felrakni, akkor biztos nem maradt fent. Legközelebb figyelj jobban!!!
2012. jan. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!