Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most valóban taszító a pasik számára?
Hogy ha egy lány imád enni?Nem veti meg a hús féléket és nem csak salátán él?
Pl: Én nagyon szeretem a pacalt, a köröm pörköltöt, a disznósajtot, a szalonnát.
Többen még is azt mondják, hogy ezt biztos nem tudná elfogadni egy pasi sőt, talán undorítónak is vélné.
Most tényleg?
18/L És még mielőtt biztos megkérdezné: Nem, nem vagyok egy kövér lány. 163 cm és 58 kg vagyok.
Akkor jó, megnyugodtam :)
2ˇ
Egyébként nem napi rendszerességgel eszem ilyen ételeket.Szóval nem hinném, hogy annyira meglátszódna, főleg ha még sportolók is hozzá.
az én pasim csodálja bennem, hogy úgy tudok enni, mint egy pasi. imádom az ízeket, nem tudnék nélkülük élni, és ő ezt elfogadja. én sem vagyok kövér, de egy fogpiszkálónak sem lehet mondani. van rajtam hús, (nem háj) és ő ezt szereti. és néhány hónappal az összeköltözésünk után mosolyogva nézett, miközben zabálok, és amikor megkérdeztem, hogy mi van, és hogy undorítónak tart-e, azt mondta, hogy örül, mert így neki sem kell visszafognia magát. a pasik nem szeretik az olyan lányokat, akik turkálják a kaját, és húzzák a szájukat, ha látják ahogy ők falnak, merthogy ők sose tudnának úgy enni, hogy tele van az egész szájuk, csak csipegetnek, és miniket harapnak.
bevallom, nem én eszek a leggusztusosabban a világon, de legalább élvezem az ételt, és ízlelem. és nem érdekel, ha másnak nem tetszik, ahogy eszem.
"Nem, nem vagyok egy kövér lány."
Akkor mi a kérdés? Más nem nagyon zavarhat senkit ebben.
Már miért lenne taszító?! Volt barátnőm is olyan édesen zabált. :) Igaz ilyeneket nem láttam enni, de mindent amit evett, olyan jóízűen ette, hogy öröm volt nézni!
Akivel meg majdnem összejöttem, ő meg kolbászt evett melóhelyen, hát az csúcs volt! Fullos plázaciculi, egyik kezében kenyér, másikban kolbász. :D Persze fura volt, de egyáltalán nem taszító az ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!