Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit tennétek ebben a helyzetben? Keresnétek a nőt, vagy nem?
Megismersz egy buliban egy nőt, ráhajtasz. Közben megtudod, hogy a nő foglalt (valójában nem az, de ezt nem adhatta akkor egyértelműen tudtodra, csak célozgatott rá). A nő ad jeleket, de csak flörtölget, csókot már nem enged. Egy héttel később a nő jelentkezik, hogy megbánta, hogy nem mentetek tovább, mert teljesen levetted a lábáról és örülne, ha keresnéd.
Mit tennél?
Megbeszélném, ha jelentkezne... ahogy írtam, én kértem, hogy keressen, ha szeretne...
Azt viszont nem egy sms-ben hoznám tudtára, ami a párkapcsolatomra vonatkozik...
Nagyon nyomulni nem akarok.
# 12
Nem tudom, azért a (volt) páromnak igen kellemetlen lenne, ha azt látná az összes haverja, hogy a nője mással kavar nyíltan. Ezt azért nem szerettem volna...
Jópár évet lehúztunk együtt, ezt nem tenném meg vele, akkor sem, ha már nem érzek iránta semmit (meg ő sem irántam). És még együtt élünk, de csak gyakorlati okokból (nincs már köztünk semmilyen kapcsolat, csak "társbérlet").
# 17: Olvastad az egész sztorit?
Én csak próbáltam korrekt lenni valakivel, aki valamikor fontos része volt az életemnek. Én ebbe a buliba úgy mentem, hogy nem akartam pasizni, mert tudtam, hogy milyen társaság lesz ott. De aztán jött ez a pasi, és levett a lábamról. Akkor még föl sem fogtam, csak utólag...
# 16: Nem tudom, hogy mi lett volna amúgy belőle... de félek, hogy így esélyem sem lesz megtudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!