Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok tanácsot adni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok tanácsot adni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A helyzet bonyolult!Én és az unokatesóm egy lányba vagyunk belehabarodva,de az a helyzet,hogy az un.tesóm őrülten szerelmes a lányba,a lány én belém van zúgva,és én is összejönnék a lánnyal,de nem akarom megbántani az un.tesómat,és ráadásul a lánynak Ő nem jönbe... :S Mit tegyek?
2012. máj. 24. 00:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
21/F
2012. máj. 24. 00:54
 2/12 guido ***** válasza:

Pajti, ez bonyolult, de szerintem inkább jöjj vele össze. Unokatesód megfogja érteni. Ha nem akkor meg igy járt. Bocsi, de szerintem a saját boldogságodat ne helyezzed egy rokon elé.

Később bánni fogod, ha nem igy teszel.

2012. máj. 24. 00:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Lány közölje az unokatesoddal hogy neki te tetszel és majd idövel elfogadja a helyzetet az un tesod
2012. máj. 24. 00:56
 4/12 guido ***** válasza:

És nem mellesleg én is egy 21/F vagyok :D

Én is sajnálom a kis rokonkádat, de sajnos ez a popszakma velejárója. Igyis úgyis csalódna, mert a csaj visszautasítaná

2012. máj. 24. 00:57
 5/12 A kérdező kommentje:
én is ezt gondolom,hogy az idő majd begyógyitja nála a dolgot csak nekem lenne lelkifurdolásom azthiszem...
2012. máj. 24. 00:59
 6/12 guido ***** válasza:
Ne a csaj közölje vele szerintem. Szerelemben, háborúban minden megengedett. Nincs ilyen, hogy lecsapta a kezemről. Ha én szeretek valakit, jöhetne nekem a Bula meztelenül a tökéletes szilikon testével, hogy tegyem magamévá. elküldöm a p*csába mert nekem az asszony kell
2012. máj. 24. 01:00
 7/12 guido ***** válasza:

Pajti, nem rosszból, de ha lelkifurdalásod lesz, akkor nem akarod a csajt...

De te tudod... Csak akkor ne írd ki ha igy áll a helyzet, mert akkor miről beszélünk? Úgy se fogsz lépni semmit csak hagyod a lehetőséget elsétálni akkor.

Bocsi, ha bunkónak tűnök, de szerintem igazam van

2012. máj. 24. 01:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazad van,de tényleg nem voltam még ilyen helyzetben és végig kell gondolnom a szitut mégegyszer :) mindenesetre köszi a véleményt! :)
2012. máj. 24. 01:04
 9/12 anonim ***** válasza:

toljál az uncsitesóra.

ha szerelmes belé,akkor miért neked mondja,miért nem hajtott rá eddig a csajra?

balfék,uh alapból soha nem kaphatná meg a bigét,ezért egyértelmű,hogy a tiéd kell,hogy legyen a nő.

2012. máj. 24. 01:07
 10/12 guido ***** válasza:
Mert szó mi szó nagy csávó vagy, hogy ennyire átgondolod. De azért legyünk reálisak. Nem arról van szó, hogy 2 ember vagytok akik egyenlő eséllyel indulnak a csaj kegyeiért. A versenyhelyzetben neked van csak esélyed. Szal nem arról van szó, hogy "lecsaptad a kezéről" a leányzót
2012. máj. 24. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!