Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írnak sokan privátban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írnak sokan privátban hogy találkozzunk, mikor sejthető hogy szinte mindig az ország másik végében lakunk?

Figyelt kérdés
eddig még sose volt olyan, aki legalább a szomszéd megyében lakott volna
2012. jún. 18. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hülyeség, lány vagyok Pest megyei, kapàsból 3 szintén Pesten élő làny és 4 fiú is eszembe jutott akik itt fenn vannak.
2012. jún. 18. 17:31
 12/14 ASOT ***** válasza:
háát igen, ki kivel akadt itt össze.....aki csak Pest megyeiekkel az azt mondja sok pesti van aki meg nem az meg azt mondja h nincs vagy alig van :)
2012. jún. 18. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbálkozni szabad :) Bár HB megyei létemre 99%-ban dunántúliakat fogok ki :D
2012. jún. 18. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én debreceni vagyok és folyton pesti meg dunántúli lányokba ütközöm, főleg pécsiekbe, győriekbe meg egyéb dunántúli kitudja honnan származókba. :D
2012. jún. 18. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!