Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy manapság az összes fiú ennyire alacsony?
Figyelt kérdés
Nyilván korán kezdik az életet:cigi,alkohol, bulik stb..
Tisztelet a kivételnek.
2009. júl. 5. 17:54
31/35 anonim válasza:
mondjuk megértem egyrészt a kérdezőt. amikor néha belegondolok, eszembe jut talán én is komplexusokkal küzdenék ha nagyon magas lennék és csomó srác meg kisebb nálam. úgyhogy mindent összevetve, örülök hogy viszonylag alacsony vagyok. bár nálam alacsonyabb srác nem kéne (ilyen nem is túl gyakran van), de nálam jelentősen magasabb sem. nekem jó kicsinelk lenni, a pici emberek aranyosak. a barátom 172 centi és így kicsivel magasabb nálam. tökéletes. nagyon nem jön be semmiféle nagy méret fiúkon, nagyon magasak esélytelen, kövérek undorító, izmosak ugynaz mint a kövérek. szóval az én kis lányos alkatú barátommal tökéletesen jól érzem magam mert olyan egyformák vagyunk ^^ mondjuk nekem meg pont olyannal volt már problémám hogy valami magas srác, vagy ami még rosszabb valami izmos fazon kezdett nyomulni rám. hát engem meg ez akaszt ki. de nem panaszkodom, próbáltam elkerülni őket és ennyi.
32/35 anonim válasza:
hát én 20é vagyok és 163cm magas fiu :D nem cigizek nem iszok :D nőni meg má sztem nem fogok ez van el kell fogadni :D meg ez attól is függ hogy kinek mi a magas :D nekem már 170 is magas lenne :D
33/35 anonim válasza:
Nahát érdekes én 195 cm vagyok, nem dohányzom normális életmódot folytatok de nem ezért vagyok magas, hanem genetikai okokból:) apum is magas(na azért nem ennyire:D) és fura de kevés olyan lánnyal találkoztam akik kifejezetten a magas fiúkat kedveli:) viszont az nem jó ha egy lány magas legyetek csak kis aranyosak:D
34/35 anonim válasza:
Nos hát én 171centi magas 14éves lány vagyok, egy srác akivel úgy ahogy vagyogatunk, 14éves, és 191centi magas, megkérdeztem tőle hogy hogy lehet 14évesen majdnem 2méter magas lenni.XD
35/35 anonim válasza:
"Én vagyok 165, mindig magassarkúban járok, az +10cm. A pasi legyen legalább 7-10cm-rel magasabb nálam. 180cm alatt nem kell pasi. Sajnálom, hogy az idejárogató alacsony pasiknek ez nem tetszik...ez van :D És igen, csúnya, sőt vicces ha a nő magasabb a férfinél."
Te a magassarkút is beleszámolod a magasságodba? Jó, akkor tegyük fel, hogy operáltatok magamnak egy félméteres f*szt, aztán majd panaszkodok, hogy nem elég hosszú a lányok hüvelye és ez mennyire bosszantó. Ez mennyire lenne igazságos?
Te mekkora egy hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!