Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, hogy manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy manapság az összes fiú ennyire alacsony?

Figyelt kérdés

Nyilván korán kezdik az életet:cigi,alkohol, bulik stb..

Tisztelet a kivételnek.

2009. júl. 5. 17:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%

Én az alacsony pasikat szeretem úgyhogy cseppet sem zavar. Persze volt már magas barátom is, nem ez a lényeg.

Aki meg azt mondja hogy csak magasabb pasival jönne össze...hát...sajnálom őket hogy ilyen hülyék:P

24/L

2009. júl. 5. 18:16
 12/35 anonim ***** válasza:
65%

Úgyvan, a dohányzás, az alkohol, a rossz étkezés, ezek mind összefüggenek a test fejlődésével.

Én 13 éves korom óta 173-174 centi vagyok. Sokszor megkapom, hogy alacsony vagyok, de engem nem zavar, főleg, hogy az élet legtöbb más területén jóval "magasabban vagyok", mint a férfiak többsége. Akinek a magasságommal van baja, az sok jó dologból marad ki ;)

2009. júl. 5. 18:17
 13/35 anonim válasza:
14%
mond kicsaj te milyen magas vagy?
2009. júl. 5. 18:19
 14/35 anonim ***** válasza:
26%
Én vagyok 165, mindig magassarkúban járok, az +10cm. A pasi legyen legalább 7-10cm-rel magasabb nálam. 180cm alatt nem kell pasi. Sajnálom, hogy az idejárogató alacsony pasiknek ez nem tetszik...ez van :D És igen, csúnya, sőt vicces ha a nő magasabb a férfinél.
2009. júl. 5. 18:21
 15/35 anonim ***** válasza:
56%

Nem erről van szó, hogy baj, ha alacsony egy férfi, hanem arról, hogy a magas lányok azért nem találnak maguknak megfelelő párt, mert a fiúk korán belevetik magukat a rosszba, és tényleg, mostanában sok egyforma méretű fiút lehet látni. Engem ez bosszant.

És igen, bele tudnék szeretni egy alacsony, nálam alacsonyabb férfiba, ez nem is kérdés, de attól nem változik, hogy a magas férfi a típusom.

2009. júl. 5. 18:27
 16/35 anonim ***** válasza:
60%
Nem csúnya, csak egy berögzött butaság, amit öreganyánk kitalált, továbbadta és csak motoszkál a fejünkben.
2009. júl. 5. 18:42
 17/35 anonim ***** válasza:
85%

hat akkor irok en is:P

a paromat mindennel jobban szeretem, es majdnem 5 cm-el alacsonyabb...es? akkor mi van? majdnem ket eve vagyok vele boldog, es szarom le azt aki ezt nem nezi jo szemmel. akinek faj, hogy magasabb vagyok a paromnal az menjen a sunyiba. nem huzok magassarkut, mert amugy sem a stilusom...aki pedig emiatt megszol annak kivanok egy magas agressziv allat part:))

amugy sem singgel merik az embert, de majd ha egyszer igazan szerelmes leszel megtudod

2009. júl. 5. 18:47
 18/35 anonim válasza:
51%
Az én barátom is magasabb nálam és így tök jól elvagyunk meg minden.Láttam olyan példát azonban hogy egy lány nála jóval alacsonyabb fiuval jött össze,de őket ez nem érdekelte mert szerették egymást és kész.
2009. júl. 5. 18:48
 19/35 anonim ***** válasza:
55%
ja, a parom nem szivarazik, nem bulizik, nem drogozik, nem iszik alkoholt...
2009. júl. 5. 18:49
 20/35 anonim ***** válasza:
50%

Hát őszintén sajnálom azokat a lányokat, akik ilyen felszínesek, hogy 180 alatt nem kell pasi. Bezzeg, amikor egy pasi azt mondja, hogy nekem nagymellű csaj kell, akkor megy a hőbörgés :D

A barátnőm nevében szólalok, őt nem zavarja, hogy alig vagyok csak nála magasabb. (magassarkúban kicsit Ő a nagyobb, de kit érdekel?)

2009. júl. 5. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!