Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy manapság az összes fiú ennyire alacsony?
Nyilván korán kezdik az életet:cigi,alkohol, bulik stb..
Tisztelet a kivételnek.
Én az alacsony pasikat szeretem úgyhogy cseppet sem zavar. Persze volt már magas barátom is, nem ez a lényeg.
Aki meg azt mondja hogy csak magasabb pasival jönne össze...hát...sajnálom őket hogy ilyen hülyék:P
24/L
Úgyvan, a dohányzás, az alkohol, a rossz étkezés, ezek mind összefüggenek a test fejlődésével.
Én 13 éves korom óta 173-174 centi vagyok. Sokszor megkapom, hogy alacsony vagyok, de engem nem zavar, főleg, hogy az élet legtöbb más területén jóval "magasabban vagyok", mint a férfiak többsége. Akinek a magasságommal van baja, az sok jó dologból marad ki ;)
Nem erről van szó, hogy baj, ha alacsony egy férfi, hanem arról, hogy a magas lányok azért nem találnak maguknak megfelelő párt, mert a fiúk korán belevetik magukat a rosszba, és tényleg, mostanában sok egyforma méretű fiút lehet látni. Engem ez bosszant.
És igen, bele tudnék szeretni egy alacsony, nálam alacsonyabb férfiba, ez nem is kérdés, de attól nem változik, hogy a magas férfi a típusom.
hat akkor irok en is:P
a paromat mindennel jobban szeretem, es majdnem 5 cm-el alacsonyabb...es? akkor mi van? majdnem ket eve vagyok vele boldog, es szarom le azt aki ezt nem nezi jo szemmel. akinek faj, hogy magasabb vagyok a paromnal az menjen a sunyiba. nem huzok magassarkut, mert amugy sem a stilusom...aki pedig emiatt megszol annak kivanok egy magas agressziv allat part:))
amugy sem singgel merik az embert, de majd ha egyszer igazan szerelmes leszel megtudod
Hát őszintén sajnálom azokat a lányokat, akik ilyen felszínesek, hogy 180 alatt nem kell pasi. Bezzeg, amikor egy pasi azt mondja, hogy nekem nagymellű csaj kell, akkor megy a hőbörgés :D
A barátnőm nevében szólalok, őt nem zavarja, hogy alig vagyok csak nála magasabb. (magassarkúban kicsit Ő a nagyobb, de kit érdekel?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!