Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, hogy manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy manapság az összes fiú ennyire alacsony?

Figyelt kérdés

Nyilván korán kezdik az életet:cigi,alkohol, bulik stb..

Tisztelet a kivételnek.

2009. júl. 5. 17:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
47%
A gének a felelősek elsősorban, valamennyire a gyerekkori étkezés is közrejátszik. Kicsit túlzás, hogy az összes fiú alacsony. Vannak magas fiúk is bőven, ha Neked azok tetszenek, akkor miért zavar, hogy valaki alacsony? A legnagyobb marhaság, hogy korán kezdik az életet..... sok alacsony embert ismerek, akik nem élnek a káros szenvedélyekkel és mégis alacsonyak. Sokfélék vagyunk és ettől színes a világ. Nem szabad a külsőségeknél leragadni, ismerd meg magát az embert.
2009. júl. 5. 19:01
 22/35 anonim ***** válasza:
51%

195cm vagyok és 96kg:) ugyhogy egy ritka kivétel:)

19F

2009. júl. 5. 19:07
 23/35 anonim ***** válasza:
58%

nem az összes fiú alacsony. ez azért jó nagy túlzás. és vannak alcsony lányok is, szóval szerintem mindenki nyugodtan megtalálhatja a magához valót. és a lányok is sokan korán belevetik magukat az ilyen életbe, cigi, pia, stb.(persze nem minegyik). nem értem miért beszéltek úgy mintha csak a fiúk tennék ezt.

én egyébként viszonylag alacsony lány vagyok. és nem panaszkodok hogy miért vannak olyan nagyon magas fiúk is (mert vannak), nem foglalkozom velük és ennyi. megkeresem azt aki az én ízlésemnek megfelel és hozzám valónak érzem. mondjuk azt én is igénylem hogy a barátom picivel magasabb legyen nálam. de ne sokkal, mert a sokkal magasabb srácoknak megintcsak nincs esélyük. lehet mondani hogy a külsőségekre adok, igen így van, beismerem tényleg számít a külső is, és hogy jól/kényelmesen érezzem magam mellette.

2009. júl. 5. 19:54
 24/35 anonim ***** válasza:
40%
Ennyi erővel ki lehetne írni egy olyan kérdést is, hogy miért olyan magasak a mai lányok, mért nőttek olyan nagyra és ráadásul mért hordanak magassarkút:P
2009. júl. 5. 20:03
 25/35 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem is elég szánalmasak azok, akik ilyen tahó stílusban kikötik, hogy nekik 180 cm alatt nem kell pasi... Az nem baj, ha valakinek nem tetszik, ha egy srác alacsony, de nem kell ilyen lenézően beszélni. Azért én kíváncsi lennék erre a kommentelőre, elég sanszos, hogy ő sem maga a tökély... :D

A kérdésre válaszolva: engem nem zavar, a barátom 9 cm-rel magasabb, mint én, tehát 173 cm. Közben viszont eszméletlenül jól néz ki, férfias, egyszerűen imádom, hogy nem égimeszelő, így is szuper a kisugárzása. Jóval azelőtt kinéztem már magamnak, mielőtt megismertem volna:D Szóval, valószínűleg nem csak téged zavar, de én azok táborát erősítem, akiket egyáltalán nem.

2009. júl. 5. 20:14
 26/35 anonim ***** válasza:
59%

Egyetértek azzal aki azt írta ez ilyen berögzött hülyeség hogy a pasinak kell magasabbnak lennie.

Én nem foglalkozok sose ilyen dolgokkal, nem érdekel ki mit szól ha megjelenek egy fél fejjel alacsonyabb pasival, semmi bajom nincs velük. Semmivel nem rosszabbak mint a magasak. Semmivel se csúnyábbak. És ettől nem lesznek kevésbé férfiasak sem. És sorolhatnám még...

2009. júl. 5. 20:39
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok az 165, magassarkús, akinem nem kell 180 alatti...

Csak annyit szeretnék még írni, hogy megértem azokat a férfiakat, akiknek nagymellű nő kell, nekem is nagy és vékony is vagyok, nekem sem kellene deszka!! ;)

2009. júl. 5. 20:48
 28/35 anonim ***** válasza:
76%
(...és ebből vajon mennyi igaz...)
2009. júl. 5. 20:58
 29/35 anonim ***** válasza:
Nos én sem vagyok magas, csak 173 centi, és soha nem cigiztem, alkoholt is 17 évesen ittam elöször, folyamatosan sportoltam mióta az eszemet tudom, és mindig lenéztek az iskolában is (jó, én voltam a legfiatalabb minden osztályban). Szar érzés ilyen kicsinek lenni, és az örökös gúnyolódások ráadásul kisebbségi komplexussal is járnak, szóval megérte? Nem tehetek róla hogy ekkora vagyok, mert nincsennek magas rokonaim sem. Ezzel csak max a gyerekek életét keserítheti meg az örökös magassági hóbórtja a lányoknak. Szóval ez a kérdés ahhoz képest hogy mennyire sztereotíp, még értelmetlen is...
2009. júl. 5. 21:33
 30/35 anonim ***** válasza:
58%

én 194 cm vagyok, lányok, írjatok nyugodtan:);)

21ffi

2009. júl. 5. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!