Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rajtakapni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet rajtakapni valakit, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

Tartós kapcsolatban élek már 7 éve és tul.képpen jónak mondható a kapcsolatunk. A párom látszólag szeret én is őt.

Valami azonban egy idő óta nyomaszt!

Sokat dolgozik 12órákat és változó napokon úgy hogy sosem lehet kiszámítani mely napokon.

Ált.-ban 4-5 nap, utána 2 nap szabad.

Időnként "beraknak egy + napot (munka) amit állítólag nem ő kéri, hanem így osztják be.

Na ezeket nem értem!! A kisördög dolgozik és ilyenkor olyan érzésem van, hogy nem a munkahelyén van hanem.....kitudja hol?!

Én egy őszinte ember vagyok és elvárásom ugyan ez! Ő azt mondja higgyek neki sosem csalt még meg!

Nem vagyok féltékeny tipus de valahogy a női megérzésem...szóval tudjátok?!

Nem szoktam számon kérni, veszekedni de azt is tudom, hogy egy embernek szüksége van arra, hogy ne minden idejét a párjával töltse!

Ő azt mondja mikor erről beszélgetünk, hogy neki elég a munka és a család!!

Féltem őt, féltem a kapcsolatunkat és féltem magamat!

Tudom első a bizalom..../én szeretnék bízni de volt már, hogy hazugságon kaptam de kibeszélte magát elég ügyesen!

Adjatok tanácsot, Ti hogyan kezelnétek ezt a hülye érzést magatokban?

2009. júl. 5. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

szerencsétlen húzza az igát, hogy legyen pénz, te meg szimplán féltékenykedsz

dolgozz te 12 órákat és akkor nem lesz időd ezen agyalni, örülsz ha este bedőlhetsz az ágyba.

mondanám, hogy keressen olyan állást, ahol kevesebbet keres, de több időtök marad egymásra, meg közös programokra, de jelenleg válság van, mindeki örüljön, hogy van munkája, akkor meg különösen, ha napi 12 órányi melója is van

úgyhogy tedd össze a kezed, és becsüld meg, hogy valaki hajlandó érted, értetek ennyit hajtani

2009. júl. 5. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nevelőtanáraimnak a kollégiumban is össze vissza van a munkájuk, hol éjszakáznak, hol délután vannak, hol nem jönnek be, hol ébresztenek. Van olyan is,h reggel kap egy hívást, h xy hiányzik, te ébresztesz, meg este is itt kell lenned. Szóval könnyen meglehet, h a párodnál is ez így van.
2009. júl. 5. 14:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első! Becsülöm őt, nem ezzel van a gond csak egy ügyes, rafinált ember megtalálja a módját ha nélkülem akar "szabadnapot!

...és ha így van szóljon és menjen!!

2009. júl. 5. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Hát a helyedben én is örülnék neki, hogy van munkája, és ennyit dolgozik érted. Az fogja tönkretenni a kapcsolatodat, ha tovább féltékenykedsz, nem az, ha a párod túlórázik.
2009. júl. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!