Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik még igazi szerelem?
Istenem, hány lány ül otthon, és gondolja ugyanezt... Nem tudom hogy kellene közelíteni egymáshoz ezt a két csoportot.
Mindenesetre persze, hogy van ilyen!:)
Rossz helyen keresgélsz. Társkereső és chat oldalak? Nem épp a legjobb hely annak, aki úgy gondolkozik, mint te.
Azt nem tudom, hogy akkor hol keresgélj, mert én sem tudom, hogy merre is kellene ismerkednem.
De merem remélni, hogy létezik igazi szerelem és ha találkoznom kell valakivel, akkor majd valahogy találkozunk.
De nem társkeresőkön és nem chaten! :)
Az biztos, hogy nem vagyok olyan, mint a fent említettek, de nem mennék fel egy társkeresőre. Szerintem ott csak még nehezebb megtalálni a sok poénból, egy éjszakás kalandot vagy szeretőt keresőkből azt aki tényleg TÁRSat keres. De ez az én véleményem.
Nem nézek valóvilágot, nem iszom, nem dohányzom. De néha azért bulizok. :) Cserébe nincs munkám, most mászok ki egy depresszióból és egy szerelmi csalódásból, nem találtam még meg az élet célom, nem akarok gyereket, nem tudok főzni, viszont vannak fóbiáim és kicsit flúgos vagyok. És ez még semmi! :) Na így találj valakit 30 körül! :)
Szerintem ha ellazulsz és nem görcsölsz rá, viszont hiszel benne, hogy megtalálod a párod, akkor előbb-utóbb bizony elő fog bukkanni valahonnan. Valószínűleg pont olyan helyen találsz rá, ahol nem is gondolnád. :) Koncentrálj valami másra, élvezd az életet, szórakozz (ami nem kell, hogy bulizást, dorbézolást jelentsen! :)), és ha sugárzol, akkor megjelenik akit keresel! :)
Szerintem. :)
Nem megbántani akarlak, de szerintem unalmas ember vagy, egyhangú.
Próbálj meg élni egy kicsit, jól érezni magad, modernebb lenni.
Való igaz, hogy a külsö nagyon fontos, de még fontosabb, hogy jókedvü legyél, laza, de mégis komoly és felelösségteljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!