Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy utcából két férfival is lefeküdt. Nagyon gáz a csaj?
Figyelt kérdés
egy utcából, ahol lakik két férfival is lefeküdt. az egyikkel 1 hónapot a másikkal kb. 1,5 évet volt együtt. Majdhogynem egymás mellett laknak és mind a kettő 40 feletti. (42, 45) Szerintetek nagyon gáz ez a csaj? 22 éves2012. jún. 16. 18:41
1/11 anonim válasza:
szerintem igen...ha nem szerelemből tette akkor nagyon...bár ez az egész viselkedés forma messze áll tőlem
2/11 anonim válasza:
Mitől lenne gáz? Van valami le nem írt törvény arra, hogy egy utcából csak egy emberrel lehet lefeküdni?
3/11 anonim válasza:
Az biztos hogy apa komplexusa van.
4/11 anonim válasza:
Na, épp lakást keresek, melyik utca lenne ez és hol? :DD
Mennyit kér alkalmanként?
5/11 anonim válasza:
Honnan tudod hogy hány évesek a férfiak?
6/11 anonim válasza:
Az elmondottak alapján nem érzem gáznak egyáltalán.
7/11 anonim válasza:
Nagyon nem tud érdekelni, hogy vadidegenek kivel fekszenek le.
8/11 anonim válasza:
Irigy vagy?? Amúgy nem hiszem hogy foglalkoztatna!
Ha pedig magadról írtál, akkor nem gáz, senkit nem érdekel. Jól esett?
9/11 A kérdező kommentje:
Magamról írtam :)
2012. jún. 16. 19:00
10/11 A kérdező kommentje:
kíváncsi voltam így feltéve a kérdést ki mit ír.
2012. jún. 16. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!