Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat az exem?
Figyelt kérdés
kb 1éve szakitottam vele. azóta nem beszélgetünk és nemis köszönünk egymásnak. mindig engem néz, meg akar érinteni. ütöget(nem erősen). piszkál álandóan, de nem tudom, hogy miért... mi van vele?? tetszem még neki vagy csakúgy csinálja?
értelmes válaszojat lécci:)
kort és nemet is:D
14/L
2012. jún. 16. 16:46
2/6 A kérdező kommentje:
ó:D sokra mentem vele:D
upsz sorry válaszokat*
2012. jún. 16. 16:53
3/6 anonim válasza:
Tudod az oviban még így mutatják ki a fiúk az érzéseiket,de ha jól számolom 13 éves voltál mikor összejöttetek. Nem hiszem, hogy bármilyen komoly érzése/érzésed lenne irányában csak áll a fark.
4/6 A kérdező kommentje:
:D
2012. jún. 16. 17:07
5/6 anonim válasza:
Nyilván tetszel neki, előjöttek neki a régi emlékei és valószínüleg vissza akar szerezni.
De tudod.."felmelegítve csak a töltött káposzta jó":)
16L
6/6 A kérdező kommentje:
köszii a választ..:DD
2012. aug. 18. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!