Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit?
Van egy 17 éves srác.Én belevoltam zúgva.Neki megtetszettem még január körül,de akkor nem is keresett,csak halottam,hogy miket mondott rólam.1x nagyon jóba akart velem lenni,1x járni akart.De ő külsőre nagyon helyes,csajok szaladnak utána,neki pedig eddig senki se kellett és 2x negatív kritikát kaptam tőle.1.kicsi a mellem
2.súlyommal van gond,de attól szép lány vagyok.azóta elég sokszor találkoztunk,beszélgettünk részegen meg is csókolt.. meg szövegelt,akkor azt hittem lesz valami,de azt mondta egyik haveromnak hogy neki nem kellek.Ott jön a baj,hogy az unokatesója képbe jött..sokat beszéltem vele,és szerelmes erre a fiú megtudta és azt mondta nem járna velem,semmit se akar mert unokatesója és szeret.. tegnap voltam bulizni,taliztam vele,de figyelembe se vettem,kerültem,ma d.e irt fbn üzit,hogy adjam meg számom fel szeretne este hivni beszélgetni :( én meg nem merek vele beszélni..szörnyen félek,hogy miért akar hivni.. 16/L akarhat valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!