Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Lehet hogy már semmit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú facebookon beszéltünk, élőbe még nem találkoztunk. Nagyon szimpatikus, kedves fiú. Beszélgettünk, utána nem írt, majd két nap elteltével ráírtam hogy miujs. Másnap Ő kezdeményezte a beszélgetést, de azóta semmi..... Nem akarok nyomulós leni, de éreztettem vele, hogy tetszik nekem. Lehet hogy már semmit nem akar tőlem. Kétségbe vagyok esve :/ :S Utalgattam rá hogy szívesen elmennék vele vhova, de sehova nem hívott el. 19/L2012. jún. 7. 17:45
1/6 anonim válasza:
Hát ha utalgattál is, akkor bizony lehet hogy tényleg nem akar semmit.
Egyébként meg képet kérünk.
2/6 A kérdező kommentje:
képet?? a kép az hogy jön ide?:)
2012. jún. 7. 17:54
4/6 A kérdező kommentje:
nem akarok nyomulni...... tudom hogy a titokzatos csajok érdekesebbek, meg ha meg kell küzdeni értünk.
2012. jún. 7. 17:55
5/6 anonim válasza:
Hát ha nem töltöd fel akkor sehogy.
6/6 anonim válasza:
Lehet hülyeség, én mindig azt nézem ki írt utoljára. Te írtál, akkor megvárod, hogy írjon. Ő írt akkor írsz te. Eddig nekem bevált :D Amúgy meg az is lehet, hogy nem mer elhívni, ki tudja. Lehet ez még bármi :D 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!