Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek később akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek később akarhat valamit?

Figyelt kérdés
egyszer kavartunk és úgy volt hogy összejövünk de másnapra "szakított" mert még nem tudta feldolgozni az előző kapcsolat érzéseit amit nagyon hiányol..de amikor rám néz akkor látom a szemeiben hogy akar valamit csak még nem meri bevállalni. Azóta nem találkoztunk de beszélni szoktunk.
2012. jún. 11. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

azt mondod, nem találkoztok azóta.. akkor hogy látod a szemeiben, hogy akar valamit?!

lényeg: ha beszéltek, kérdezd meg, hogy akar-e még valamit, ha elfelejti azt a másik kapcsolatát.:)

2012. jún. 11. 17:39
 2/4 A kérdező kommentje:
elnézést rosszul írtam azóta 2-3szor találkoztunk, beszélgettünk.. akkor volt ez.
2012. jún. 11. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:
meg hallottam hogy mondta másnak hogy később biztos alakulhat köztünk valami.. de ebben nem vagyok biztos
2012. jún. 11. 17:41
 4/4 anonim válasza:
Egy előző szerelem emlékét teljesen csak egy új tudja kitörölni. Ehhez kevésnek bizonyultál, szóval szvsz hagyd a fenébe.
2012. jún. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!