Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az intim piercin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az intim piercingről? A pasiknak tetszik? Hol csináltassam? Mi bajom lehet tőle?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy intim piercinget. Konkrétan Christina piercingre gondoltam, ez a szemérem domban van, nem a lágy részben. Akiknek már van ilyen, kérem írják le a tapasztalataikat!

Köszönöm! :)

2009. júl. 4. 23:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

szerintem nem csúnya..bár nekem kényelmetlen lenne.

amikor kitaláltam, hogy nekem mellbimbó pc kell, akkor a barátom nem volt nagyon oda az ötletért, nem is tudta elképzelni, hogy állna, stb..de mivel ez az én testem, így megcsináltattam.azóta nagyon szereti, és mivel csak az egyik mellbimbómban van, azzal szokott viccelődni, hogy örül neki, hogy van ilyen is meg olyan is, így mindig tud válogatni : D

szóval ha neked tetszik, csináltasd meg, te vagy az elsődleges ilyen téren.

2009. júl. 5. 00:39
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nem tetszik, de annyira nem is zavarna. 26/F
2009. júl. 5. 00:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a szeméremdombon van, akkor max beakadhat, de hát ez a veszély a legtöbbnél fennáll.

Ha csiklóba menne, akkor előfordulhatna, hogy eltalálnak egy ideget, aztán fuccs az élvezeteknek (:

Amúgy szerintem szinte minden pc undorító, de ez különösen.

És ahogy látod, a többség le is szavazta, 1-2 kivétellel.

2009. júl. 5. 01:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan, ha reptéren átmész a fémdetektoron jó nagy égés van belőle.
2009. júl. 5. 02:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagyon jó ötlet. Könnyen elkaphatsz valami fertőzést és egy jó ideig akár fel is dagadhatsz ott, akár el is gennyesedhet a seb. Főleg így nyáron, amikor az ember izzad és odalent nem valami jó a szellőzés sem. Inkább köldök piercinget csináltass, bár annak is megvannak a veszélyei. Mindenesetre én nagyon meggondolnám a helyedben, hogy csináltassak-e. Nem tudom mennyire komolyak ezzel kapcsolatban a szándékaid, de célszerű nagyon meggondolni.
2009. júl. 5. 07:05
 16/20 anonim válasza:

Nekem tetszik, nagyon.

21/F

2009. júl. 5. 11:27
 17/20 anonim ***** válasza:

a repteren nem fog csipogni. nekem a nyelvemben van es siman atmentem vele a kapun. esetleg ha a bogyoja is fem nem art ha utazaskor muanaygra csereled, de a kozepso pici titan rudat nem erzekli a detektor.

ami az intim piercet illeti.... nekem sem tetszik. en a koldok/nyelvre szavazok. vagy a fuledbe tobbet.

2009. júl. 5. 11:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: Tegnap jöttem haza Görögországból, és a saját szememmel láttam ahogy egy csajszit háromszor is végigküldtek a fémdetektoron, aztán kiderült, hogy hol van a "cucc". A fém mennyiségétől függ, hogy jelzi e a fémdetektor.
2009. júl. 5. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy barátnőm akinek volt, és nekem tetszett, aranyos.
2009. júl. 5. 20:32
 20/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki, de nekem csak a christina tetszik...viszont az nagyon...
2010. jan. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!