Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az intim piercingről? A pasiknak tetszik? Hol csináltassam? Mi bajom lehet tőle?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy intim piercinget. Konkrétan Christina piercingre gondoltam, ez a szemérem domban van, nem a lágy részben. Akiknek már van ilyen, kérem írják le a tapasztalataikat!
Köszönöm! :)
2009. júl. 4. 23:39
1/20 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jönne be, de tényleg 18/F.
2/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az ilyen, csináltass inkább a köldöködbe az szexisebb.
4/20 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, ha barátnőm egyszer csak megjelenne egy olyan izével. Semmilyen piercing nem jön be, elég a fülbevaló, gyűrű. nyaklánc, stb.
6/20 anonim válasza:
Ne haragudj a negatív kritkáért, az más, ha a magad kedvéért teszed, de szerintem sokunk nem tartja ízlésesnek, és ha az a cél, hogy tetsszél, akkor ne csináltass. Amúgy én nem mernék ezzel piszkálni, a végén még valamit félredöfnek, vagy bedagad...
8/20 anonim válasza:
Én szeretem a piercingeket, de ez undorító pasin is csajon is. Na meg gyakran szokott begyulladni, mivel nem egy szellős helyen van. Gondolom az sem túl kellemes.
10/20 anonim válasza:
Ha már mindenképpen akarsz akkor ne intim részre rakasd. Nekem egyébként nagyon NEM jön be , szerintem taszító. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!