Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan fiút, akinek tervei, álmai vannak a jövőre nézve és valamiben különlegesnek érzi magát?
tervei álmai mindenkinek vannak, és mindenki különleges valamiben!
csak a terveket nem könnyű megvalósítani!
neked kérdező pölö mik a terveid és miben érzed magad különlegesnek?? noss?
Én eddig olyan emberekkel találkoztam, akiknek fogalmuk sincs, hogy 3 év múlva, amikor kilépik a gimnázium küszöbét, mit szeretnének csinálni. Csak a jelenben élnek (ami nem mindig baj persze) de jó dolog tudni, miért küzdünk.
Mellesleg gimnazista vagyok, 16/L és a kortársaimról beszélek.
én 13 évesen eldöntöttem mi akarok lenni, és még mindig az akarok lenni, csak arra a fősulira nem egyszerű bekerülni (művészeti irány, annyira azért még nem tudok jól rajzolni). így a "2. álmomat" valósítom meg, közben rágyúrok a rajzra...
18/f
én igen, de inkább családról álmodtam, karriert nem akarok csak már kinéztem egy viszonylag jó szakmát. És különlegesnek érzem magam de fingom nincs miért :D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!