Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsra lenne szükségem, valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsra lenne szükségem, valaki?

Figyelt kérdés
19 éves csaj vagyok párom 27 éves nagyon szeretjük egymást meg minden...fél éve vagyunk együtt, ő multkor kielegitett szájjal,de én erre képtelen vagyok,h ezt megcsinaljam,mert nagyon érzékeny vagyok mindenre,szoval a sperma ízére is meg amugyis egyébként minden orvosság félére,szoval én viszonozni nemtudom neki...esetleg valami ötlet hogy szerezhetnék neki örömet?vagy ha kézzel csinalom hol simizzem vagy ilyenek?pls
2009. júl. 4. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
attól még a szádba vehetnéd, nem kell h bele is élvezzen, legyen egy kis fantáziád, úgyis érzed mielőtt elmegy, biztosan meg tudod oldani...
2009. júl. 4. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem fogod érezni a sperma ízét, ha az orgazmusa előtt abba hagyod, és kézzel folytatod míg kielégül.

Szerintem egy férfinak az orális élvezet is nagyon fontos, ezért nem javaslom, hogy megfoszd ettől az élvezettől.

Hogy érted azt, hogy érzékeny vagy?? Allergiás vagy csak finnyás vagy?

2009. júl. 4. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Simogasd a férfiasságát. Ha nem csúszik a patikában lehet pár száz forintér kapni vazelint. Az még jobban segít.
2009. júl. 4. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
esetleg ízesíettt óvszer
2009. júl. 4. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 26 éves fiú vagyok.

Ha tényleg fontos vagy neki akkor gond nélkül felhúz egy óvszert.

Elvégre ezért csinálnak ízesítettet. :D

Gumival is pont olyan jó, ne hidd el, hogy azzal rossz.

Ha te nem akarod akkor ne csináld gumi nélkül.

Kicsit durva lenne ha akaratod ellenére csinálnád. Az jobb helyeken már büntetendő. :D

Sok sikert.

2009. júl. 5. 02:45
 6/6 anonim ***** válasza:

arra énis kiváncsi vagyok,h miért vagy érzékeny rá

nemkell végig a száddal...van kezed is...ha már érzed h kezd vége lenni,ne kapd be az egészet,csak a végét,és még tecceni is fog neki,ha az arcod "összekenheti"..neked meg nem kell h a szádba menjen

minden pasinak szüksége van az orális szexre...ha nem tőled kapja meg,majd megkapja mástol...nem müködik sokáig,h "de ő megért engem"....

lehet lepontozni....22/L

2009. júl. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!