Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Most tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Most tényleg tanácsra lenne szükségem!

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Megismerkedtem,egy 21 éves fiúval.. Nekem megtetszett,pedig nem helyes,mert ő felnőtt, én viszont még nagyon kamasz korban vagyok. Nagyon jól megvagyunk, lehet vele komolyan beszélni, és nevetni, és aranyos. Viszont megtudtam, én is tetszek neki. Randira is hívott. Beszéltem vele, hogy nem-e zavarja a 6 év korkülönbség. Azt mondta, hogy a szerelemben igazán nem számít, és ha úgy alakulna a dolog, tudna rám várni. Viszont én egyetlen egy valamit nem értek... Ott vannak neki a korabeli lányok, okos fiú, érett,és tényleg helyes,és mégis velem akar kezdeni,amikor... amikor még gyerek vagyok. Én tényleg szeretném,hogyha ő lenne az én barátom, viszont a korkülönbség.. Ti hogy látjátok ezt? SZERINTETEK működni fog? Mit tanácsoltok?
2009. márc. 15. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha volt már a fiúnak korban hozzá illő barátnője, akkor te kivétel lehetsz.

Szerintem ezesetben jó lány vagy és hiába mondod h csak 15 éves, ismerek hülye 25, 35 évest, és ismerek normális 15 évest.

2009. márc. 15. 14:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát.. volt már neki korban hozzá illő barátnője.

Egyébként köszönöm a válaszodat, és még több tanácsot várok! :-)

2009. márc. 15. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

A 6 év korkülönbség teljesen normális, nem azzal van a gond, hanem azzal, hogy még csak 15 éves vagy.

Szerintem 18 éves korodban kellene erre visszatérnetek, és akkor ő még csak 24 lesz, ami pont passzol...

2009. márc. 15. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hm:) erdekes dolog es nagyon-nagyon sokfele valaszt lehetne erre adni. Egyik felol azt, hogy egy 21 eves sracnak azert mar vannak igenyei, olyan dolgokra, amihez szerintem meg "kicsi" vagy. tudod mire gondolok, szex, kimaradasok estenkent, ottalvasok (esetleg), nagyobb bulik, tobbnapos kirandulasok...stb (en speciel 15 eves koromban egyiknek sem voltam reszese)...

Masreszt meg ott van az, hogyha jobban megismerik a szuleid, es Te is akkor lehet, hogy egy nagyon normalis kapcsolat is lehet belole, ha nem ajtostol ront(otok) a hazba...minden esetre vigyaznod kell arra, hogy ne Neki akarj megfelelni elsosorban hanem magadnak. Hogy megorizd az ertekeidet stb. Neked meg suli van es meg kiskoru is vagy 3 evig.

Minden esetre ha ugy alakulna, sok boldogsagot:)

18-L

2009. márc. 15. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Én a helyedben korombeliekkel ismerkednék. Különben sem kell ebben a korban még erőltetni a dolgot...
2009. márc. 15. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vesztesz semmit ha megpróbálod szerintem :).

Nekem is itt vannak a korombéli lányok mégis egy 17 évessel vagyok együtt 22 évesként. Hogy miért ? Egyszerűen mert megért, okos és gyönyörű, sokkal értelmesebb mint néhány korombeli csaj:).

Megígérte, hogy vár is rád.. szóval szerintem nincs túl sok okod arra hogy ne próbáld meg.

2009. márc. 15. 14:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azért kértem tanácsot, mert amiket az egyik válaszoló leírt,hogy valamikhez kicsi vagyok, ezt én is aláírom, és nekem sem ez jár a fejemben. :-)

Utolsó válaszoló: Óh nagyon aranyos vagy! :-)

2009. márc. 15. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
A kor szerintem sem számít...Én 20 éves vagyok mégis egy 14 éves lányért vagyok oda,aki felnőtebb,mint néhány korombeli.Várni én is tudnék rá meg minden,de itt a távolsággal van a gond.De nektek sok sikert kívánok,egy próbát mindenképpen megér! :)
2009. márc. 15. 21:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :-)
2009. márc. 16. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!