Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttad már a szüleidet meztele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttad már a szüleidet meztelenül?

Figyelt kérdés
Vagy ti szoktatok pucérkodni előttük?
2009. júl. 4. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként gondoljatok bele, annyi meztelen testet lehet látni mostanában mindenfele, tiéteken sincs semmi új a többihez képest ezért nincs mit szégyelni, főleg szülők előtt.
2009. júl. 4. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

tetszik a kérdés :) :D

igen, anya nincs zavarban előttem még máig sem, apukámra nem emlékszem, h láttam volna... nevelőapukámat 100%-ra tudom, h nem láttam... :D anya előtt én sem vok zavarban, bár észrevettem pont mostanában, h azt nem szeretem, ha benyit, amikor fürdök... akkor kicsit izé :S de egyébként nem :D apukám előtt sose, mert nem vunk olyan kapcs.-ban, nevelőapukám előtt szintén nem pucérkodnák :) :D

2009. júl. 4. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
jah, utolsó vok: 15/L
2009. júl. 4. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:

igen, mindkettőt.

apám már nem él velünk, szóval néha látom anyámat,ha nyitva felejti a fürdőszoba ajtaját vagy ilyesmi..de utálom látni meztelenül, én erre nem vagyok kíváncsi. : D

2009. júl. 5. 00:50
 15/18 anonim ***** válasza:
21.02-es: igazad van, mellem valóban nem volt. De attól, hogy megnőttem, még ugyanúgy a gyerekük vagyok. :)
2009. júl. 5. 15:21
 16/18 anonim válasza:

Csak anyámat,és ő is engem.

14/f

2009. aug. 19. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Én anyámat, de nem izgatja ott mászkál elöttem, multkor bejött és mutatta h ott alul leborotválta, + multkor viszketett neki mondta h nézzem meg (o.O)fatert kiskoromba láttam, azóta elválltak, de én nem szivesen lóbálom a répát elöttük:D 14/F
2009. aug. 29. 05:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem anyuék sosem éltek együtt, mert apu munkájával nem lehetett összeegyeztetni. Apu kiskoromban látott engem meztelenül, kb 7-8 éves koromban utoljára. Én őt soha, legalábbis nem emlékszem. Anyunak van most egy párja (apuval pár éve váltak el), és nem láttuk egymást meztelenül. Anyuval amúgy mindennapos dolog, és mivel egymás cuccait hordjuk, amikor a barátja nincs itthon simán átmegyek reggel fürdés után meztelenül a lakáson, a szekrényéhez. Meg be szokott jönni amikor este fürdök. Egész nap nem találkozunk, ilyenkor beszélünk csak egy kicsit. Én reggel elmegyek, és este 9-10 fele jövök haza, tanulok, fürdök és dőlök az ágyba. És én is simán bemegyek amikor fürdik, bár ő olyan meleg vízzel, hogy a pára fullasztó, ezért nem szoktam, csak WC-re, vagy ha mondanom kell vmit, vagy kezet mosni, ilyenek.
2011. máj. 4. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!