Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttad már a szüleidet meztelenül?
Igen, kiskoromban sose takargatták magukat előttem. Azért jónéhány éve, hogy már nagyobb lettem, és értem a "dolgokat", már ők is szemérmesebbek lettek velem szemben (meg persze én is velük szemben). Szóval már nem mesztelenkednek előttem, én se szívesen mutogatnám magam előttük.
18/L
2009. júl. 4. 20:22
anyumat láttam,de apumat nem...mondjuk nem is vagyok rá kíváncsi XD
és én sem meztelenkedek előttük,max ha kint hagytam a törölközőm az erkélyen megkérem anyumat h hozza be,de akkor is csak kicsit kinyitja az ajtót és beadja:)
14/L
2009. júl. 4. 20:22
Apumat én se..de nem is akarom:P Anyuval simán öltözünk-vetkőzünk ha egy szobában vagyunk.
17/L
2009. júl. 4. 20:26
Apukámat csak kiskoromban láttam, nem is emlékszem rá, hogy milyen volt (csak magára a tényre, hogy láttam), anyát meg sokszor látom, de ez engem nagyon zavar. Meg ő is néha meglát engem, az meg mégjobban zavar. Borzalmas érzés számomra. 18/L
2009. júl. 4. 20:28
Láttam és ők is engem. Néha van ilyen :). De direkt nem járkálunk meztelenül a házban fel alá. (22f)
2009. júl. 4. 20:30
wááá fúú nem. nem örülnék neki ha ez megtörténne :/
2009. júl. 4. 20:36
Ha éppen benyitnak a fürdőbe, amikor zuhanyzom, hát ez van. Édesanyámmal gond nélkül vetkőzünk egymás előtt. Édesapámmal szemérmesebb vagyok (ő is velem), de még sosem futott el sikítva, ha rányitottam. Főleg, hogy volt egy időszak, amikor szinte semmit sem tudott egyedül megcsinálni (lába el volt törve több helyen), és a fürdésben pl. segíteni kellett. Édesanyám egyedül nem bírta volna el, úgyhogy ketten emeltük, mosdattuk. Engem nem zavar, kiskoromban láthattak eleget, amikor pelenkáztak. :)
2009. júl. 4. 20:51
2009. júl. 4. 20:51
De kiskorodba még nem volt melled :D Legalábbis engem az zavar a legjobban, ha azt anya meglátja. Ha apa meglátná kb kiugranék az ablakon de ő nem lakik velünk szóval nem fogja meglátni :)
2009. júl. 4. 21:02
Én láttam mindkettőjüket, teljesen természetesnek veszem, ha egyszer egy házban élünk. Még a bátyámat is szoktam látni néha, de nem direkt nézem XD
Egyébként mióta kolis vagyok, még inkább természetesnek veszem, hiszen idegen lányokkal kell egy szobában öltözködnöm.
2009. júl. 4. 21:19
Kapcsolódó kérdések: