Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom édesapja azt mondta hogy ne mondjam hogy viszlát, hanem szervusz?
Figyelt kérdés
tehát tegezzem? eddig napszaknak megfelelően köszöntem..2012. jún. 15. 13:02
11/13 okoska31 válasza:
Az udvariassági szabályoknak teljesen megfelelően járt el leendő apósod:)
Neki kell felajánlani a korotok közötti különbségnem köszönhetően a tegeződést.
Annak aki írta, hogy utálja, ha magázzák - ez itt nem Amerika, hogy mindenkit azonnal letegezz.
Így kedves kérdező, helyesen jártál el eddig a magázással, viszont most, hogy jelezte a tegezést, modortalanság lenne a továbbiakban magáznod.
Barátod anyukáját ettől még magázhatod nyugodtan, és a barátod is magázhatja nyugodtan a szüleidet, amíg ők is fel nem ajánlják neki.
12/13 anonim válasza:
Amíg nem ajánlják föl, hogy tegezz valakit, addig magázz, ezt helyesen tetted. Viszont ha felajánlják, akkor illik viszonozni:) Bár nekem az egyik gimis tanárom felajánlotta, hogy tegeződjünk, nekem ez eléggé furcsa, képtelen vagyok rá, ráadásul neki sem jön spontán, van, amikor még magáz... Most, hoyg felajánlotta akkor élj a lehetőséggel, ettől függetlenül anyukáját magázd, amíg ő is fel nem ajánlja a tegezést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!