Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl ezt az időszakot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl ezt az időszakot?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy barátom, pontosabban a legjobb barátom,és az egyetlen igazi barátom, vele mindent meg tudok beszélni, mindent elmondok neki. Nagyon szeretem Őt. Körülbelül másfél hónapja észrevettem, hogy amit érzek iránta, az már lassan szerelemmé alakult. Van egy lány aki tetszik neki, de még nem is találkoztak, csak Facebook-on beszéltek, és a lány nem akar tőle semmit. Ezt már Januárban is mondta nekem, de akkor még nem éreztem ezt. Mostanság is folyton azzal kínoz, tudatán kívül, hogy mennyire hiányzik neki, meg hogy bárcsak itt lenne mellette a lány. Hogy milyen jó lenne sétálni vele, ölelni Őt. Én majd belehalok, mert nagyon szeretem. És van még egy dolog, nagyon messze élünk egymástól, kb. 160 km-re, de ez nem gátol meg az érzelmeimben. És az a helyzet, hogy mostanában nem is ír vissza nekem fb-n (eddig majdnem minden nap beszéltünk), nem tudom, hogy mi történhetett. Pedig eddig mindig olyan jókat beszéltünk. De azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy azért nem ír vissza, mert mikor a lányra kerül a szó, akkor én mindig azt mondom, hogy felejtse el, mert utálom, hogy szenved, ami igaz is, de azt is szoktam írni, hogy sajnálom, hogy nem vagy vele együtt. Nem tudom mit tegyek, hogy ne gondoljak rá, amíg el nem mondom neki, mert úgy döntöttem, hogy nyár végén megteszem.
2012. jún. 14. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam igazából, h bármi megtörténhet, vagyis lehet a fiú talál valakit a nyár végéig és akkor már késő lesz cselekedned, de nem akarom ezt a cselekedni dolgot erőltetni. : )

Viszont ne lepődj meg, ha a fiú furán reagál ha oda juttok, h elmondod neki, inkább adj időt neki ezt emészteni. Persze előtte derítsd ki tetszel-e neki és h érett volna-e erre a kapcsolatra köztetek.

Sok sikert hozzá! : )

2012. jún. 15. 00:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat.
2012. jún. 15. 12:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 271km-re vagyok a barátomtól, és már 2 éve együtt vagyunk... Nehéz, mert csak szünetekben (pl. nyári szünet) tudunk találkozni. Egyébként szerintem beszéld meg vele a dolgot. Írd le neki, hogy mit is érzel pontosan, akkor talán megkönnyebbülsz te is, ő pedig tisztában lesz az érzéseiddel. (14/L)
2012. jún. 17. 13:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. jún. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!