Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy reménytelenül érzelmes, álmodozó srácnak miért nem lehet hozzá hasonló gyengéd, érzékeny lányt találnia? Olyan rossz egyedül, a hiányzó másik felem nélkül!
ma 00:33
22
tegnap 23:49 Hellrider
Ha hiszed, ha nem...annyinál! Eleinte még vagy 80-90 körül ment ki, mind különböző, több társkereső oldalon is. De miután beláttam, h nem nagyon van értelme ennyi személyes levelet írni, így csináltam 4-5 sablon szöveget, amiket néha varálok, az egyénhez igazítom picit, tehát még így is egyedi, valamennyire...
És vagy elhiszed, vagy nem, de 5 randinál nem jött össze több, mind egy sima búcsúval ért véget! Pedig igazán nem mondható el rólam, h nem vagyok közvetlen az emberekkel, lányokkal! De ennyi...
19 éves lány vagyok, és kicsit ilyesmi problémákkal küzdök: sokat álmodozok,sajnos van hogy fél órát is elücsörgök egy helyben.Szerintem egyszerűen van akinek ilyen a vérmérséklete.Én is akadályokba ütközök emmiatt:S
Amúgy szerintem ez a magasságos dolog nem mérvadó,én fiatalabb koromban teljesen oda voltam egy pasiért, és ő is 170 cm volt, mondjuk én csak 163 vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!