Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy reménytelenül érzelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy reménytelenül érzelmes, álmodozó srácnak miért nem lehet hozzá hasonló gyengéd, érzékeny lányt találnia? Olyan rossz egyedül, a hiányzó másik felem nélkül!

Figyelt kérdés

2012. jún. 14. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
több 100 lánynál...ja. és a 7-8 adik után nem gondolkoztál el azon, hogy valamit nem jól csinálsz?
2012. jún. 14. 23:49
 12/17 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, kérdező?
2012. jún. 15. 00:33
 13/17 A kérdező kommentje:

ma 00:33

22

2012. jún. 15. 00:49
 14/17 anonim ***** válasza:

tegnap 23:49 Hellrider

Ha hiszed, ha nem...annyinál! Eleinte még vagy 80-90 körül ment ki, mind különböző, több társkereső oldalon is. De miután beláttam, h nem nagyon van értelme ennyi személyes levelet írni, így csináltam 4-5 sablon szöveget, amiket néha varálok, az egyénhez igazítom picit, tehát még így is egyedi, valamennyire...

És vagy elhiszed, vagy nem, de 5 randinál nem jött össze több, mind egy sima búcsúval ért véget! Pedig igazán nem mondható el rólam, h nem vagyok közvetlen az emberekkel, lányokkal! De ennyi...

2012. jún. 15. 01:55
 15/17 anonim válasza:

19 éves lány vagyok, és kicsit ilyesmi problémákkal küzdök: sokat álmodozok,sajnos van hogy fél órát is elücsörgök egy helyben.Szerintem egyszerűen van akinek ilyen a vérmérséklete.Én is akadályokba ütközök emmiatt:S

Amúgy szerintem ez a magasságos dolog nem mérvadó,én fiatalabb koromban teljesen oda voltam egy pasiért, és ő is 170 cm volt, mondjuk én csak 163 vagyok:)

2012. aug. 16. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Érdekesek a hozzászólásaitok!Kutya legyek ha értem mi miért van amikor ismerkednek az emberek, annyira egyszerü dolgok ezek mégis vvalahogy túl vannak bonyolítva,a pasik önértékelési gondokkal küzdenek igy bármennyire is jó emberek nem tudnak,nem mernek kezdeményezni,a lányok szintén hasonló problémákkal küzdenek,olyan álomvilágban élnek amit maguk köré álmodtak,tökéletes pasira vágynak mert ugy érzik ö hozzájuk olyan illik,ök a legjobbat érdemlik,csak ez is olyan mint a vásárlás a boltban,attól hogy a legszebbet legdrágábbat választod ki magadnak,nem biztos hogy az a legmegfelelöbb neked! Tehát elöször is hölgyek urak önmagatokban kéne rendet rakni,ha ez megvan,nemcsak jobban fogjátok magatokat érezni,ismerni,de másokat is jobban el fogtok tudni fogadni olyannak amilyenek!
2012. dec. 15. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
jé én is ilyen vagyok álmodozó, érzelmes és imádok olvasni :)
2012. dec. 25. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!