Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor szexeltünk a pasimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szexeltünk a pasimmal (védekezés nélkül)? (bővebben)

Figyelt kérdés
szoval ma eppen 1.5órával később sexeltem utoljára , és amikor befelyeztük akkor aludtunk egy kicsit mert majdhogynem 3-2 órát (megállással) csináltuk, és amikor felébredtünk akkor nagyon meglepődtünk mert a pasim lába csupa vér volt , MERT RÁ MENSTRUÁLTAM pedig még nem kellett volna megjönnie, fota magát lezuhanyozott és elment de még csak azt sem mondta hogy szia ! szerintetek?
2012. jún. 13. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
és??
2012. jún. 13. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2012. jún. 13. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem látod? Az, hogy: Szerintetek? :)
2012. jún. 13. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:

jah bocsi a kérdést kihagytam, szoval lehet hogy rossz kategoriába tettem , de min1

Szoval : szerintetek most megsértődött rám?

mennyire gáz hogy rámenstruáltam méghozzá elég erősen????

2012. jún. 13. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem. Szerinted is?
2012. jún. 13. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ezért felkapta a vizet, akkor egy bunkó! Ne sajnáld, hogy elment, inkább örülj, hogy megszabadultál tőle! Egyébként én is fiú vagyok, és ezt a nőiesség természetes velejárójának fogom fel, mivel az is! Ilyen bármelyik kapcsolatban előfordulhat, de aki ezért fel kapj a vizet, annak nem való nő!
2012. jún. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!