Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vonzóbbak a 18-20 éves lányok a férfiak szemében, mint a 20-as évei végén,30-as évei elején járó nők?
Én egy 20 éves lány vagyok, de a 30 körüli csinos nőket valahogy mindig szexibbnek tartom magamnál. Igazából nagyon érdekelne, hogy pontosan mire értik a férfiak ezt, hogy a korombeli lányok még frissek és ezért szexik. Mármint pl. én eddig 2 fiúval voltam, szóval lehet attól, hogy a fiatal lányok még "ártatlanabbnak" tűnnek? Ez mitől jobb számukra, mint mondjuk egy tapasztalt, nőies nő az ágyban?
Senkit nem szeretnék provokálni esküszöm, meg egyik oldalon sem állok, csak erre a kérdésre tényleg nagyon régóta kíváncsi vagyok, de eddig még nem volt alkalmam megkérdezni:)
Valamiért én is azt várom, hogy 30 legyek, akkor tudom elképzelni magam, hogy elegáns ruhákban, tűsarkúban bemegyek mondjuk a munkahelyemre, értelmesen elbeszélgetek az emberekkel, nem leszek túl hirtelen lobbanó természet.
Szóval én annak ellenére, hogy élvezem a korommal járó dolgokat, mégis úgy érzem, hogy 30 körül leszek igazi nő.
Csak én nagyon sok helyen azt tapasztalom, hogy a 30 körüli vagy 30+ pasik nagy része fiatal lányokra hajt. Randiztam egy 30 éves ügyvéddel, mikor megkérdeztem, hogy miért egy 20 évessel akar lenni, miért nem egy korabeli, szexi nővel, azt mondta, hogy a fiatal lányok vonzóbbak. Én nem akartam vele összejönni, mert tudtam, hogy csak arra kellenék neki, de még az ágyban sem tartanám magam olyan jónak, mint egy idősebb nőt, mert nem vagyok olyan tapasztalt.
Én 22 srác vagyok, és pont ez a korosztály jön be a legjobban (mármint a 20 körüli). Szerintem normális, ha a kicsivel fiatalabb vagy velem egykorú lányokhoz vonzódom.
Persze idősebb hölgyeket is megszoktam nézni, mert van pár aki nagyon jól néz ki, de valahogy mégse vágynék rá. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!