Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak nem jobb egy buli akkor, ha kavarhatnak egy fiuval?
ne drogozzáál, hanem igyál!
de ne is igyál, inkább gyúrjáál!
ne cigizzél, hanem egyél!
de ne sokat egyél, inkább gyúrjál!
-Johnny Gold
érted mit akarok mondani? gyúrjál. a pofádon nem tudsz változtatni de a testeden igen úgyhogy ha vonzóbbá akarsz válni, akkor küzdj meg érte! aztán a sok vézna tunya pasi, akik most elhoppolják előled a nőket, elbújhatnak majd a karod árnyékában.
és ahogy olvasom, azt látom, hogy teljesen belebetegedtél a dologba, meg vagy keseredve a nők miatt. amíg ez nem jön helyre, addig ordítani fog rólad, hogy valami nincs rendben lelkileg. a fiúk ha figyelnek, megérzik ezt, a nők viszont hiper érzékenyek a kisugárzásodra. meg kell tudnod a szomorú igazságot, hogy ebben a világban senkit nem érdekelnek a problémáid. amikor én totál kész voltam lelkileg, akkor rám se figyelt senki csak sz.rták le magasról mi van velem. mindenki arra kíváncsi, ami pozitív dolog, azt szeretjük, ha neked jó, ha te király vagy és boldog vagy. ha beszélgetsz valakivel, akkor vidítsd fel ahelyett, hogy elszomorítod és meglátod, keresni fogja a társaságodat
"Amikor szomorú vagyok, gyorsan dobom a szomorúságot és helyette inkább király leszek" Barney
de nekem nehogy összekösd a dolgot a gyurással, mert kirohanok a világból.
sokan elmennek gyurni. ÉS? ugyanugy félnek a nőktől utána is.
miért ne lehetnék én a kis vézna köcsög, aki elhappolja a nőt? Mert nagyvonalakban már most az vagyok. Láttam már pár rosszalló tekintet, amikor csak ugy odarontok tánctéren és lehuzom a csajt. Az ott táncikáló izomkomák meg csak lesnek, hogy mivan...pedig ök már fél órája ott ólálkodnak a nö körül várva a MEGFELELŐ idöpontot.
én nagyon belemásztam a nők arcába mostanában, és 100000000000000%ban biztos vagyok benne, hogy a kinézetem miatt nem lett belöle semmi (=sex)...na jo megdugtam egy lányt.
elkezdi nekem ott tánctéren mutogatni egy ilyen kigyurt magas kopasz csávora, aki a sarokban remegett a sörével, hogy az a csávóka de jol néz ki, meg biztosan nagyon magányos lehet. Na mondom jovan, akkor menjél oda, mitöbb idehivom, bemutatlak neki...CSaj rögtön viszakozott.
A nökkel valo gondolkodásomat kikupáltam. Viszont a külsöm miatti sikertelenség agyoncsapta az elért eredményeimet, mert most ugyanugy remegek emberek között, mint szeptemberben. Közbe meg voltak azért elég durva estéim:
pl csajhoz odamegyek tánctéren, valami 5-6 haverja volt körülötte, huzom el, hogy táncoljuk, egy koma megfogja a vállam, hogy a csajnak barátja van. Mondom nem azt kérdeztem töle. Akkor mit? Azt, hogy leszop e! És huztam a csajt és jött! A csávóka meg valamiért behuzta fülét farkát. Magabiztosságnak ez egy elég magas foka én ugy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!