Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok ma éjjel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 23:06
11/39 anonim válasza:
Regényt írok, közben, ha már nagyon sátáni a hangulat, ide is bepötyögök pár jobb-rosszabb tanácsot. Ja, zenét is hallgatok, meg lekoptatok pár idegesítő szerencsétlent msn-en. Húú, de elfoglalt vagyok ma! xD
12/39 anonim válasza:
Várom a barátom telefonját, hogy jön-e végül ide aluszkálni, utána pedig a válaszától függ... :P
20/L
13/39 anonim válasza:
csak a pihe puha ágyikómat akarom.. szóval megyek is, nem várattatom meg..:) 18L
15/39 anonim válasza:
Megsiratom azt a fiút, aki már egy hónapja megdobogtatja a szívem ... 17/L
Cdak nem tudom, h ezt ő is tudja-e...
16/39 anonim válasza:
én ugy unatkozok ma este nem beszéltünk meg semmi bulit nagyon mehetnékem van és akkor még a legjobb barátnőm a telefont sem veszi fel csodás
18/39 anonim válasza:
oszinten...pityergek...es varok h szolaljon meg a telefonom...de tudom h nem fog:/
es gondolkodom
most yahoozom meg msnezek s mingyart fexek le..
unom az eletem...
19/39 anonim válasza:
Utolsónak: teljesen megértelek.
A másik pityergős lány...
20/39 anonim válasza:
Volt barátomra gondolok, nem tudok aludni úgyhogy csak forgolódás és sírás lesz belőle. :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!