Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátommal május 25. én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal május 25. én voltunk először együtt. Előtte lévő héten menstruáltam. A ciklusom általában 25-28 nap. Az óvszer kiszakadt, de észrevettük. Most késik, barna folyásom van. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Barátommal május 25. én voltunk először együtt. Előtte lévő héten menstruáltam. A ciklusom általában 25-28 nap. Az óvszer kiszakadt, de észrevettük, és a barátom még nem ment el. Viszont a menstruációm késik már második napja, és ma vettem észre, hogy barna folyásom van. Mitől lehet ez?
2012. jún. 12. 15:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
észrevettük h kiszakadt akkor elmentem lezuhanyozni, gyógyszertárba nem tudtam menni mert éjfél volt vagy hajnali egy
2012. jún. 12. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:

zuhanyozni? a leheto legrosszabb amit csinalhatsz. Igy a vizsugarral meg meg is gyorsithatod a spermiumokat.

Amugy kiszamoltam neked, es pont akkor tajban lehetett peteeresed, ugyhogy irany a patika es vegyel egy tesztet. Holnap reggel elso vizeletbol csinald meg es imadkozz az egy csikert.

2012. jún. 12. 16:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocs, de ezt ésszel nem tudom felfogni.

Kicsúszott belőled, aztán a nagy semmitől fogta magát és kiszakadt? Ez kb. olyan, mintha fognál egy lufit, beleraknál egy icipici vizet, leraknád az asztalra, és egyszer csak kidurranna...

Amúgy ha előtte menstruáltál (bár nem értem miért nem írtad le pontosan, hogy mikor...), akkor jó esélyed van a terhességre. Csinálj egy tesztet és kiderül.

2012. jún. 12. 19:24
 14/18 anonim ***** válasza:
nh mizu?
2012. jún. 13. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:

De ügye tudsz róla, hogy éjjel után reggel jön? A 72 órás tabletta neve azért az, mert 72 órán belül kell bevenni. Ergo éjjel megtörténik, reggel, sőt, még egész nap el tudtál volna menni a gyógyszertárba.

De tényleg, hogy a jó fenébe szakadt ki az a gumi? Már nagyon érdekel, mert el sem tudom képzelni...

2012. jún. 13. 19:08
 16/18 A kérdező kommentje:
május 17-ig volt meg. én sem tudom h hogyan történt, de nem volt bennem amikor kiszakadt.
2012. jún. 13. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Amikor azt kérdezik, hogy mikor menstruáltál utoljára, akkor SOHA nem a menstruációd utolsó napját kérdezik, hanem az elsőt!

Jegyezd meg! Az orvos is azt fogja kérdezni, ha egyszer valami miatt oda kerülsz!

2012. jún. 13. 23:16
 18/18 A kérdező kommentje:
ezt megjegyzem! köszi :) am semmi probléma, megoldódott a dolog. ma megjött, csak késett :)
2012. jún. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!