Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza el nekem egy férfi, mert nem bírom felfogni, mire jó ez?
Miért teszi egy férfi azt egy nővel, hogy megimseri, elkezdi keresni. A nő megszereti, finom utalásokkal bevallja. A férfit ez nem érdekli, mert nem mond rá semmit. De tovább keresi egy idő után a nőt. Érdeklődést mutat, de nem lép semmilyen formában.
A nő megpróbálja elfelejteni, amikor végre sok hónap után eltünik az életéből a férfi, de nem sikerül, mert újra felbukkan és folytatja a dolgot.
Miért akartok a közelünkben lenni beszélgetni velünk, ha nem érdeklünk mint nő? Miért érdekel mi van velünk?
Én ezt komolyan nem bírom megérteni! Valaki magyarázza el!
Utolsó;
marha humoros vagy!
Utolsó előtti;
Elmondtam ,hogy fontos nekem, lehet jobb lenne, ha távol maradna tőlem, mert nekem ez rossz így.
És akkor szerinted miért ilyen?
Nem kellek neki, de mégis keres, mintha nem akarna elengedni.
- lehet, hogy mégsem értette az utalásodat, bár ezt kizártnak tartom
- lehet hogy élvezi, hogy nagyon tetszik neked és csak játszadozik
- lehet, hogy nem tudja átérezni a helyzetedet és nem is tudja milyen fájdalmat okoz neked ezzel
- lehet, hogy ő is szeretné de bizonytalan és nem mer lépni (bár ha megértette az utalásodat, akkor nem értem miért ne merne lépni. Esetleg valami rajta kívülálló dolog nem lehet a háttérben?)
Igazából lehetne még folytatni a sort, de ez mind csak találgatás. Szerintem azt kéne tenned amit már mások is mondtak. Állítsd választás elé, mondd meg neki kerek perec, hogy vagy legyen közöttetek valami, vagy ne is találkozzatok mert így te csak szenvedsz miatta.
Szerintem nyugodtan megkerdezheted tole, hogy hogyhogy te jutottal eszebe es toled keri kolcson, mert ugy tudod, hogy konnyebben is megoldhatta volna.
Aztan figyeld nagyon a reakciojat, meg hogy miket mond! Akar az apro rezdulesekbol is meg lehet majd erezni, hogy milyen szandekai lehettek ezzel, ehhez azert nem kell Sherlock Holmes-nak lenni...
Peldaul, hogy erezhetoen zavarba jon-e, hirtelen kicsit elkezd dadogni, vagy nem talalja a szavakat, nem tudja, hogy mit mondjon, vagy milyen indokot talaljon ki... ez esetben valoszinuleg ez csak urugy volt neki, hogy lathasson, mert valoszinuleg hianyoztal neki, csak nem meri egyertelmuen kimondani/kimutatni.
Ha viszont lazan, kapasbol, egykedvuen, rogton, habozas nelkul valaszol es egy tok semleges, kozombos valaszt ad, akkor valoszinu, hogy tenyleg csak kellett neki az a cucc es igy latta a legkonnyebben beszerezhetonek.
Persze nem biztos, hogy helyesen kovetkeztetsz, kulonosen akkor, ha psziches hatranyban vagy: mert eleve azt akarod kihallani a tortenetbol, hogy igazabol te erdekled ot es igy az erzelmeid tevutra terelnek, elveszted az objektivitasod.
Viszont jo hir, hogy tipikusan az ilyen kerdeses helyzetek egyertelmu tisztazasara alakult ugy, hogy az ember kepes a verbalis kommunikaciora es elhet a "konkret rakerdezes" intezmenyevel is. Gondolkozz el ezen a lehetosegen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!