Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázza el nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázza el nekem egy férfi, mert nem bírom felfogni, mire jó ez?

Figyelt kérdés

Miért teszi egy férfi azt egy nővel, hogy megimseri, elkezdi keresni. A nő megszereti, finom utalásokkal bevallja. A férfit ez nem érdekli, mert nem mond rá semmit. De tovább keresi egy idő után a nőt. Érdeklődést mutat, de nem lép semmilyen formában.

A nő megpróbálja elfelejteni, amikor végre sok hónap után eltünik az életéből a férfi, de nem sikerül, mert újra felbukkan és folytatja a dolgot.

Miért akartok a közelünkben lenni beszélgetni velünk, ha nem érdeklünk mint nő? Miért érdekel mi van velünk?

Én ezt komolyan nem bírom megérteni! Valaki magyarázza el!

2012. jún. 12. 07:55
1 2 3 4
 11/33 ASOT ***** válasza:

noss..:)

ez sok férfinál akkor történik meg amikor úgy gondolja, hogy okés nem rossz ez a csaj, de úgy érzi nem szereti eléggé és nem is fogja tudni megszeretni, de ha nincs más jobb mint a semmi...

közben keresgél próbálkozik más csajoknál akik talán jobban tetszenek vagy úgy érzi h őket meg tudja szeretni, aztán ha nem jön össze akkor visszatalál hozzád.

ERGO: Ha nincs ló jó a szamár is! (és igen te vagy a szamár ebben az esetben)

2012. jún. 12. 08:57
 12/33 A kérdező kommentje:
De velem semmire sem megy, nincs testiség, soha egy csók sem csattant el. Szóval mi értelme?
2012. jún. 12. 09:12
 13/33 Gergo_30F ***** válasza:

egyszerűen jól esik neki, hogy tetszik valakinek. a probléma az, hogy a valaki nem tetszik neki eléggé. attól, hogy nőként nem érdekled, még élvezheti a társaságod, érdekelheti/értékelheti a véleményed, stb.

ha le akarod zárni állítsd döntés elé: kapcsolat, vagy felejtsétek el egymást.

mondjuk kapcsolatra is akkor van esély, ha csak lökés kell neki, ha igazából továbbra se akar, annak nem lesz jó vége.

2012. jún. 12. 09:25
 14/33 Gergo_30F ***** válasza:
hülye helyzet, tudom, de szerinted korrektebb lenne beleugrania olyan kapcsolatba, amiben eleve nem hisz?
2012. jún. 12. 09:27
 15/33 anonim ***** válasza:

Szerintem valasztanod kellene: vagy marad ez a helyzet es meg ki tudja hany evig (1 ev mar igy is elropult) marad a bizonytalansag, az orlodes, a kombinalas, vagy osszeszeded a batorsagodat es elbeszelgetsz vele, hogy van-e valakije, esetleg lenne-e kedve veled randizni, komolyabban ismerkedni, tobb idot tolteni veled.

Vagy: nem irsz neki, nem valaszolsz a hivasra, lezarod magadban az egeszet. Csak ezzel az lesz a gond, hogy amint ujra megprobal keresni teged, kezdodik az egesz orlodes elorol...

2012. jún. 12. 09:31
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem. Azonban, ha én tudom valakiről, hogy nagyon is kedvel engem, nem húzogatom előtte a mézes madzagot, hanem békén hagyom, nem keresem, hogy ne okozzak fájdalmat neki.

Ő meg ellenkezőleg tesz pont!

2012. jún. 12. 09:31
 17/33 A kérdező kommentje:

"Vagy: nem irsz neki, nem valaszolsz a hivasra, lezarod magadban az egeszet. Csak ezzel az lesz a gond, hogy amint ujra megprobal keresni teged, kezdodik az egesz orlodes elorol..."

Na ezt tette most, megint keres.

2012. jún. 12. 09:40
 18/33 anonim ***** válasza:

En meg erre mondom azt, hogy valasztanod kell: vagy beszelsz vele oszinten, vagy erot veszel magadon es hiaba keres, nem valaszolsz, hatha megunja.

Csak mivel ennyire akarod, hogy erdeklodjon irantad, ezert nyilvan nem fogod kibirni, ha ujra es ujra megkeres...

2012. jún. 12. 09:48
 19/33 A kérdező kommentje:
Pont azt tettem, hogy láttam hív, nem vettem fel. Hívott másnap, megint nem vettem fel, ez ment hosszú napokon át. Majd nem bírtam és felvettem, amikor láttam, hogy jaj szegény..mennyit keres én meg ilyen bunkó vagyok.
2012. jún. 12. 09:50
 20/33 A kérdező kommentje:

Most január óta nem láttam, de kitalálta, hogy adjak neki kölcsön egy dolgot. (Nem hiszem el, hogy szüksége van rá, felesleges eljönnie érte).

De ő mégis szeretne eljönni érte. Nem értem én ezt?

2012. júl. 3. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!