Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázza el nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázza el nekem egy férfi, mert nem bírom felfogni, mire jó ez?

Figyelt kérdés

Miért teszi egy férfi azt egy nővel, hogy megimseri, elkezdi keresni. A nő megszereti, finom utalásokkal bevallja. A férfit ez nem érdekli, mert nem mond rá semmit. De tovább keresi egy idő után a nőt. Érdeklődést mutat, de nem lép semmilyen formában.

A nő megpróbálja elfelejteni, amikor végre sok hónap után eltünik az életéből a férfi, de nem sikerül, mert újra felbukkan és folytatja a dolgot.

Miért akartok a közelünkben lenni beszélgetni velünk, ha nem érdeklünk mint nő? Miért érdekel mi van velünk?

Én ezt komolyan nem bírom megérteni! Valaki magyarázza el!

2012. jún. 12. 07:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Ha a közeledbe akar lenni,akkor igen is érdekled,mint nő!

Csak úgy látszik,még nem mert bevallani,talán mert nem voltak elég egyértelműek azok az utalások.

2012. jún. 12. 07:57
 2/33 A kérdező kommentje:

Dehogynem, kétszer is!

Idegbajt kapok már tőle, rettenetesen hergel! De akkor lépne.

Ez mégis mire jó, látni akarja hogyan szenvedek?

2012. jún. 12. 08:00
 3/33 A kérdező kommentje:
De keveset talizunk, főként telón hív.
2012. jún. 12. 08:00
 4/33 anonim ***** válasza:

Ezt a nők váltották ki belőlünk. Ha bevallja neked, hogy ő is szeret téged,akkor elutasítod magadtól, így viszont még jobban vágysz rá, hiszen olyan elérhetetlennek tűnik a pali, ráadásul még szépen össze is kavarja az érzelmeidet.

Én is játszom így lányokkal, míg a régi technikámmal az általam csak jó fiús, romantikus vesztes énnek nevezettel, csak elbuktam a lányokat.

2012. jún. 12. 08:02
 5/33 A kérdező kommentje:

Technika? Hosszú hónapokon át? Kétlem.

Inkább kiröhög és élvezi valószínüleg, hogy szenvedek.

2012. jún. 12. 08:06
 6/33 Daisyke válasza:
igazából ezt én sem értem, hogy miért teszik ezt. Nemrég egy baráti kapcsolatom ment így tönkre. Amikor a srác megcsókolt, és azt mondta, hogy ez csak egy baráti csók volt, az mindennél jopbban fájt... Nem szeretett volna többé még a barátom sem lenni, pedig előtte minden időt együtt töltöttünk. Én azt hittem lehet köztünk valami, de akkor csak én éreztem másképp ezek szerint. Eltelt 3 hónap, és a srác jelentkezett barátnőmnél, tehát nem személyesen, és mondta neki, hogy annyira szeretné, hogy minden úgy legyen közte és énköztem mint régen ... Én azóta is várom, várom, de nem jelentkezik. Mikor már úgy érzem, hogy túlléptem, hírt kapok róla ...
2012. jún. 12. 08:09
 7/33 A kérdező kommentje:
De honnan tudhatnám, hogy mit akar tőlem?
2012. jún. 12. 08:10
 8/33 A kérdező kommentje:

Dayike!

Pontosan. És mi már 1 éve kb hogy ezt játszuk. Megőrjít, hogy játszik velem.

Miért nem hagy békén??

2012. jún. 12. 08:11
 9/33 A kérdező kommentje:
Bocsi a kimaradt "S" miatt.
2012. jún. 12. 08:15
 10/33 anonim ***** válasza:
Ezer eset, ezer ok. Pl:"nő megszereti, finom utalásokkal bevallja" Biztosan megértette a finom utalásokat? Pl: Lehet, hogy mint barátot kedvel, de ennél tovább nem akar, vagy mer menni.... és még ezer lehetöség. Miért nem mondod meg neki kerek-perec: én igy érzek, vagy igy lesz, vagy szia!
2012. jún. 12. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!