Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza el nekem egy férfi, mert nem bírom felfogni, mire jó ez?
Miért teszi egy férfi azt egy nővel, hogy megimseri, elkezdi keresni. A nő megszereti, finom utalásokkal bevallja. A férfit ez nem érdekli, mert nem mond rá semmit. De tovább keresi egy idő után a nőt. Érdeklődést mutat, de nem lép semmilyen formában.
A nő megpróbálja elfelejteni, amikor végre sok hónap után eltünik az életéből a férfi, de nem sikerül, mert újra felbukkan és folytatja a dolgot.
Miért akartok a közelünkben lenni beszélgetni velünk, ha nem érdeklünk mint nő? Miért érdekel mi van velünk?
Én ezt komolyan nem bírom megérteni! Valaki magyarázza el!
Ha a közeledbe akar lenni,akkor igen is érdekled,mint nő!
Csak úgy látszik,még nem mert bevallani,talán mert nem voltak elég egyértelműek azok az utalások.
Dehogynem, kétszer is!
Idegbajt kapok már tőle, rettenetesen hergel! De akkor lépne.
Ez mégis mire jó, látni akarja hogyan szenvedek?
Ezt a nők váltották ki belőlünk. Ha bevallja neked, hogy ő is szeret téged,akkor elutasítod magadtól, így viszont még jobban vágysz rá, hiszen olyan elérhetetlennek tűnik a pali, ráadásul még szépen össze is kavarja az érzelmeidet.
Én is játszom így lányokkal, míg a régi technikámmal az általam csak jó fiús, romantikus vesztes énnek nevezettel, csak elbuktam a lányokat.
Technika? Hosszú hónapokon át? Kétlem.
Inkább kiröhög és élvezi valószínüleg, hogy szenvedek.
Dayike!
Pontosan. És mi már 1 éve kb hogy ezt játszuk. Megőrjít, hogy játszik velem.
Miért nem hagy békén??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!