Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne féljen többé?
Sziasztok!
31 éves férfi vagyok. 1,5 hónapja Spanyolországban jártam és eredetileg 1 hetet töltöttem volna ott. A hotelben ahol megszálltam, összeakadtam egy felettébb csinos 28 éves nővel aki szintén ott szállt meg. Hamar elkezdtünk beszélgetni, egyre többet és azon kaptam magam, hogy még egy hetet ott maradtam vele. Elvittem vacsorázni, meg rengeteget nézelődtünk, egyszóval sok időt töltöttünk együtt. Utolsó előtti este megcsókoltam végre aminek ő látszólag örült, és megmondtam neki, hogy itthon is szeretném folytatni, mert úgyse fogom tudni őt kiverni a fejemből. Megvolt minden telefonszámcsere, stb..Hazaértünk mindketten, ott folytattuk ahol abbahagytuk. Azonban mindig tartózkodó volt egy picit, olyan szégyenlősnek tűnt. Rá 2 napra megbeszéltünk egy közös vacsit, utána romantikázást nála, azt lemondta. Oké, gondoltam, persze, biztosan közbejött neki valami, előfordul az ilyen. De a hétvégi programot is lemondta. AKkor vasárnap felhívtam őt, hogy miért mondta le, és azt mondta, hogy időt szeretne kérni ehhez az egészhez. Gondoltam, jó rendben, miért ne, hiszen nem 1 éjszakára szeretnék vele lenni. Utána felmentem hozzá pár nap múlva, és beszélgettünk majd amikor ráterelődött a szó, erre az egészre, megkérdeztem, hogy van-e valami baja velem amiért lemondta az utóbbi randevúkat. Erre ő elszomorodott, és elmondta, hogy az előző kapcsolatában a pasas rendszeresen bántotta őt , lelkileg folyamatosan, és volt rá példa, hogy meg is ütötte, és nem tudott szabadulni jó darabig a kapcsolatból, és már nem tud bízni a férfiakban, meg fél is. Nagyon szeretném ezt a nőt, de nem tudom mit tegyek, hogy nyugodt legyen nálam. Még sosem volt ilyennel dolgom, és nagyon szeretnék valami tanácsot, hogy hogy tegyem ezt az egészet neki is kényelmessé, mert eszméletlen módon szeretem őt. Bocsánat a hosszú kifejtésért.
Hasonló dolgon mentem keresztül, mint a hölgy, akit meghódítani szeretnél. Párommal 8 éve vagyunk együtt. Ő tudna mesélni, mennyi türelemre volt szüksége hozzám, értem, és a véget nem érő szeretet és kitartás meghozta a gyümölcsét. Évekig tartott leküzdenem a régi szörnyű emlékeket, de a párommal együtt küzdöttük le. Ő valóban szeret engem, bár nagyon sokáig szekáltam a bizalmatlanságommal, mire rájöttem, hogy ez felesleges. Ő már szó szerint lehozta a csillagokat is értem és éveken át szeretetben, hűségben kitartott mellettem. Segített feldolgozni és szép lassan háttérbe szorítani az olyan lelki sérüléseket, amik kiölték bennem a bizalmat.
Én azt mondom, ha igazán szereted a hölgyet, adj időt Neki. Ha türelmes és kitartó vagy, meghozza a gyümölcsét. Ha viszont összekerültök, számíts rá, sokat kell segítened majd elfelejttetni Vele a múltat. Sok sikert kívánok!
Utolsó előtti válaszoló: Nem hiszem, hogy le akar koptatni, nem csak én keresem az ő társaságát, azért ő is az enyémet, meg hívogat meg stb... És mondja, hogy jól érzi magát velem. Ha nem így lenne nem mondaná, ennyire azért ismerem.
Utolsó válaszoló: Én nagyon igyekezni fogok, hogy mindent elfelejtessek vele, ezt neki is megmondtam. Imádom őt, és tudom, ő is szeret engem másképp nem lenne még annyit se velem amennyit most. Én értem , hogy neki nehéz de együtt biztosan sikerülni fog elérni, hogy ne emlékezzen rá. Én mindig ott vagyok neki, engem akár éjszaka közepén is felhívhat, volt már, hogy meg is tette, mert "épp rám gondolt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!