Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy mellbimbóudvar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy mellbimbóudvar?

Figyelt kérdés
15 vagyok, kosárméretem 75B. A mellbimó körülött lévő rész átmérője kb. 4centis, ami majdnem a mellem 1/3 előről nézve. Hidegnél összehúzódnak, akkor szebben mutat az egész, de normálállapotban nem találom valami vonzónak. A fiúk is így gondolják? Mert eléggé félek, hogy a barátomnak nem fogok tetszeni. Vagy van valami megoldás, hogy a mellbimó mindig 'látható' legyen?

2012. jún. 11. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én barátnőmnek is valami ilyesmi gondja van.Nekem tetszik.Szerintem a pasidnak ne a melled hanem te legyél a fontos ne csak egy részed.
2012. jún. 11. 20:59
 2/10 WhiteLabel ***** válasza:
100%
jóleszaz:D körbe kell nyalni és akkor még hegyes is:P
2012. jún. 11. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi! Jó lesz az! Ne aggódj! Hidd el, tetszeni fog neki!
2012. jún. 11. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Egy jó parízer a cickon nem rossz amég nem leszel 40éves és lógni fog és befoglalja majd a melled 75%át
2012. jún. 11. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem kicsivel nagyobb, 5,5 cm-es az átmérője, és engem is zavar, de már nem foglalkozom vele. (bár a mellem kicsit nagyobb, 85C-D) Akik eddig látták, nem panaszkodtak emiatt, sőt "lehülyéztek", amiért problémáztam ezen. Te se aggódj, nincs ezzel gond. A megfelelő ember tökéletesnek fogja látni. Akinek meg nem tetszik, az meg nyilván nem a hozzád illő ember. :)
2012. jún. 11. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt a bajom mostanában a mellemmel és ugyan ezek a méreteim. Mondtam is barátomnak, hogy milyen nem szép, erre ő megpuszilta őket és mondta, hogy ő így szereti. és szerinte szépek:) ne aggódj, már én se teszem:d
2012. jún. 11. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A nagy cicibimónál és bimbóudvarnál nincs is szebb! Ne aggódj emiatt! Hgy érted azt hogy meg akarod oldlani hogy mindíg látható legyen? Szeretnéd mutogatni, vagy mi? Linkelsz róla képet? Biztos szép.
2012. jún. 11. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátodnak nem tetszik úgy a melled ahogy van, akkor meg sem érdemel Téged!
2012. jún. 12. 07:20
 9/10 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem nagy, és hidd el ha valakivel eljuttok odáig, hogy lássa, nem fog problémázni ezen vagy bármi máson a mi nem tökéletes rajtad!
2014. ápr. 30. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen kifejezetten tetszik.
2014. ápr. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!