Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne csökkenteni a mellbimbóudvar méretét? Van erre valami praktika? Vagy csak a Plasztikai sebészet?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek, nagy a mellbimbóudvarom lés nem tudom hogy mit csináljak. Ezen hogyan lehetne változtatni?
Elöre is köszönöm 18/L
2009. jún. 8. 15:19
1/13 anonim válasza:
Ne akarj változtatni a külsődön!!!Örülj annak amilyened van:D
és igen...csak plasztikai sebész tud változtatni rajta...de az örök nyomot hagy...
3/13 anonim válasza:
Nehogy meg műttesd!! Az így szép, ahogy van! Akinek pedig nem tetszik, azzal ne is állj szóba!!!
4/13 A kérdező kommentje:
Nem mütetem meg magam, csak az érdekelt, hogy a mütéten kivül van-e valami praktika vagy trükk erre, de ezek szerint nincs. A páromnak meg ugy tetszik ahogy van, csak nekem nem tetszik.
2009. jún. 8. 15:47
5/13 A kérdező kommentje:
de várom még a válaszokat
2009. jún. 8. 18:27
6/13 anonim válasza:
Hát tippre mondom csak, mert én is ezt fogom kipróbálni.
Menj szoliba és úgy szolizz, hogy nincs rajtad melltartó.
Szerintem ha jobban lebarnulsz, akkor optikailag kisebbnek fog tűnni.
De persze ez nem biztos, szavazzatok le, ha hülye elmélet, akkor nem próbálom ki én se :D
7/13 anonim válasza:
Csavarj rá egy kis sózott citromot az tuti hogy összehúzzaXDXD Bocsi, te télleg mindeki úgy jó ahogy van:)
8/13 anonim válasza:
Nekem van egy speciális masszázsterápiám erre. Ha gondolod kipróbálhatjuk.
Ha nem használ, visszafizetem az árát.
9/13 anonim válasza:
Legyen akkora mint egy Illés nagylemez!!! Nálam ez a tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!