Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csökkenthetem a fehérfojásom mennyiségét? Van valami házi praktika?
nem veszélyes szerintem,mert nincs szaga,se semmi...csak már kicsit zavar,hogy letusolok és rá 1-2 órára a bugyim már tocsog ettől.
16/L
Erre vannak a tisztasági betétek! nagyon sokféle létezik, használd.
Én már nagyon régen ezzel élek, egyszerűen lehúzod, kidobod, beteszel másikat, voilá. Egyből nem a bugyid lesz nedves.
Bár nekem általában csak ovulációkor bő a folyásom, akkor kell gyakrabban cserélgetni...
Nem akarlak megijeszteni, de szerintem gombás fertőzésed van. :S
Nekem is volt, de mindenképp menj el nőgyógyászhoz.
Én is halogattam és ha most nem mentem volna el nagy gáz lett volna...
miért lenne gombás fertőzése? ha nincs szaga meg ilyenek az nem gombás fertőzés. egyszerűen olyan, hogy több van neki. ne aggódj. akkor sz@rj be, hogy ha büdös, meg fura az állaga is... ahogy írta már előttem egy kedves hozzászóló, vannak már tök f@sza tisztasági betétek. van olyan is, ami picit "szív" szóval nem tocsog a tetején...
én pl. ilyet használok, jó illata is van, és nem is érzem ha esetleg jött valami, mert magába szívja :)
Előző! Én is ilyet használok! Ez volt a legjobb áron a minőségéhez képest a Rossmannban.
2. hozzászóló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!