Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 22 éveseknek mi kell? Sok ennyi idős van itt?
Ha javasolhatom, a horoszkóposdit felejtsd el, nem azon múlik.
Mi a Kedvesemmel Isten akaratára bízzuk kettőnk kapcsolatát elsősorban, és nem egyéb Budapest TV-shókuszpókuszokra.
Én 22 évesen elszánt vagyok a szerelemben, én a "NŐ kell vagy Ő kell" kategóriából az Ő kell szekciót képviselem.
Megcsalás kizárva!
Az átlag 22 évesek ahogy néztem, a fiúk járnak fiatalabb lányokkal, persze vannak kivételek.
Például kedvesem majdnem 4 évvel idősebb nálam.
Szerintem a kor kevésbé számít, ha a megfelelő összhang és törekvés megvan.
22/f
Nem tudok komolyan venni egy olyan lányt aki a horoszkópokra alapozza a döntéseit. Még olyan nőt is nehezen fogadok el aki rendithetetlenül istenmániás... Persze nem kizáró ok egyik sem, csak emiatt a kis difi miatt nem fogom azt mondani hogy esélytelen a dolog, csak nem szeretem hogyha gyakran szóba hozza, vitatkoznom kell vele a dolog logikátlansága miatt, vagy épp meg akar "téríteni". Ha ezt nem tudja valaki felfogni azzal nem tudok rendes kapcsolatot kialakitani.
22 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!