Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok a párommal gátlásos szex közben még ennyi idő után is?
5 éve vagyunk együtt, de vannak dolgok, amiket nem merek megtenni, mert nem tudom mit gondolna, pedig szeretném.
Olyanok, hogy kacérkodni vele szex közben, vagy pl az ágyra lökni vadul, kikötözni a kezét.
Ott van az agyamban, de képtelen vagyok rá, hogy megtegyem, mert pl nem szokta meg tőlem hogy lekötözöm a kezét.
Miért van ez bennem?
23/N
Ez egy jó kérdés. Talán nem kommunikáltok eleget, avagy igen, csak nem arról amiről kéne. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért nem mered megosztani a vágyaidat pároddal? Valami oka csak van!
Egy esti tv-zés közben mondd el neki, hogy kicsit cikinek érzed erről beszélni, de úgy érzed kéne... Mondd el neki, hogy milyen vágyaid vannak, kétlem hogy ne menne bele!
Én ezt a kérdést úgy oldottam meg anno, hogy tettem egy ajánlatot a páromnak, legyen 1 nap az övé, 1 nap pedig az enyém. Emberi keretek között szeretkezés közben mindkettőnk adja ki magából azt ami van, amire vágyik, ami izgatja, amit át szeretne élni, amit szívesen csinálnánk máskor is. Belement, 1 nap ő irányított, 1 nap pedig én. Azóta sokkal élvezetesebb és nyitottabb a szex.
Viszont mint mindenhez, ehhez is két ember kell.
Nos, ha ő annyira konzervatív, akkor nem csodálom.
Muszáj teljesen oldottnak lenni egymás között, és mindent fesztelenül megbeszélni, különben nem tudsz soha jobban feloldódni.
Én is ilyen voltam nagyon sokáig (csak engem az agyam minden téren korlátozott, visszafogott). Mióta a páromat megismertem, rengeteget oldódtam (a szexben is), és ezt a nagyon jó, minden tabutól mentes kapcsolatunknak köszönhetem, meg annak, hogy nincs olyan dolog, amit nem mondhatnék el neki, vagy ne kérdezhetnék meg.
A helyedben (ha sötétben és fülig vörösödve is, de) megpróbálnám elmondani neki, hogy mi zavar, mit szeretnék stb. Biztos meg tudjátok beszélni :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!